Kolejny rok, znowu event.
Piszcie, jakich zmian się spodziewacie, a po wejściu eventu, dzielcie się przeżyciami.
Ja sądzę, że utrudnią herszta. To jedynyfajnynieskomplikowany miniacz eventowy jaki pozostał.
Podgląd wydruku
Kolejny rok, znowu event.
Piszcie, jakich zmian się spodziewacie, a po wejściu eventu, dzielcie się przeżyciami.
Ja sądzę, że utrudnią herszta. To jedynyfajnynieskomplikowany miniacz eventowy jaki pozostał.
Ja sądzę że nie ma czego zmieniać bo zwyczajnie eventy już są nudne. Dla mnie by mogli usunąć i dodać nowe bez różnicy
A tak Serio myślicie czy będzie jakaś zmiana z balem, szkieletorem?
Spodziewam się nowych osiągnięć, mam nadzieję że kilku.
Wprowadzenia kilku usprawnień z propozycji
Nowy miniboss na 100 lv raczej za dłuższy czas
wzmocnienie potwornych rękawic i prehistorycznego eq, cudowne <3
Złowroga Różdżka jest trochę absurdalna, ale się upewnię - "zwykłych przeciwników" oznacza kogo? Potwory? Potwory i graczy?
Lubię fakt że post z szczegółami pojawia się zanim pojawi się pełen opis :]
Mam nadzieję, że udalo się wam zebrać 9999/9999 eny na rozpoczęty właśnie event
To ilość najbardziej optymalna na to wydarzenie.
Abstrahując od zmian związanych z uzbrojeniem odnoszę nieustanne wrażenie, że robi się wszystko aby dalej utrudniać. Tylko po co?
Skoro wprowadzamy osiągnięcia specjalnie dot. uczestnictwa w eventach może warto byłoby je wprowadzić globalnie na konto użytkownika (czyt. zdobędziesz na jednej z postaci to informacja ta odkłada się na pozostałych analogicznie jak w przypadku wklejonych kolekcjonerek)? No chyba, że to po prostu kolejny zabieg który ma zniechęcić do aktywności na więcej niż 1 postaci... czasami mimo wszelkich starań logika i postępowanie twórców gry wciąż zadziwia.
Miały wejść zmiany na Wendigo przy jesieni, jesień jest, zmian nie ma, totalny scum :c
po co istnieje lokacja sloneczna polana: wschod?
Zmniejszono wymóg przy wymianie dyń z 5/50 na 2/20.
Czy jednocześnie zmniejszono drop pestek, czy został on nienaruszony?
Pytam, bo pielęgnacji nadal wymagane jest 1000 i mam nadzieję, że będzie na tyle pestek w obiegu, by to zaliczyć.
#edit
A faktycznie, dzięki Gwardia :D
Dynioglowe zwiększają się na aromacie i nie dochodzą do postaci.
Czekam aż po latach będzie coś zrobione/poprawione na plantacji, bo ciągle jest tak, że mam coś podlewać/spryskać, ktoś stoi 10 pól za mną i cudownie on jest pierwszy xD. Wiadomo, żadna tragedia, ale przy 10 ludziach na 5 dyniek można się poirytować.
Te pestki można gdzieś wymienić czy nie
po evencie u babci Telimeny na jakieś odnowki/żetony o ile tego nie usunęli.
Standardowo nie biorę udziału w tym evencie.
Wie ktoś czemu na upiornym zagajniku na wojowniku mam dzień, a na magu noc?
Czy te dane są poprawne/aktualne?Cytat:
1,5% szans na drop Pestki w walce z Dyniogłowym
0,75% szans na drop Dyni w walce z Dyniogłowym
0,75% na resp Herszta po pokonaniu Dyniogłowego
nie wiem jaka jest szansa na herszta, ale na pestkę jest 1.5% a na dynię 0.5%
gdyby ktoś potrzebował poradnika jak się dostać do globala