Witam. Pewna użytkowniczka napisała gdzieś w odpowiedzi że przydałaby się opcja podczas walki : ''Nic nie rób''. Poprzez kliknięcia na ten tryb postać nic nie robi, a ruch ma przeciwnik. Chyba wiecie oco chodzi. Według mnie to świetny pomysł.
Podgląd wydruku
Witam. Pewna użytkowniczka napisała gdzieś w odpowiedzi że przydałaby się opcja podczas walki : ''Nic nie rób''. Poprzez kliknięcia na ten tryb postać nic nie robi, a ruch ma przeciwnik. Chyba wiecie oco chodzi. Według mnie to świetny pomysł.
podczas przeczekania by się przydało "pomiń turę" :)
jestem za
Kiedyś to proponowałem, a skoro proponowałem to jestem za. Opcja "pomiń turę" :)
Albo może lepszą opcję - obrona. Poświęcamy turę na obronę i przez tą turę przeciwnik zadaje nam mniej obrażeń. Kiedyś to było, ale nie wiem co w końcu się stało. Jestem za.
od tego jest osłona ;) też poświęcasz turę na obrone
Tylko, że osłona działa przez kilka tur. A to by było czasami jak chcemy opuścić turę, żeby mieć też jednorazowy bonus.
@Demon - niezła propozycja, ale niepraktyczna.
odpada, gdyż standardem na początku walki przez obie strony będzie "opuszczenie tury" co przyniesie darmową osłonkę i w ogóle to niezbyt dobre rozwiązanie
Demon, z Heroesem III mi się to skojarzyło <3
Mapy, nie rozumiesz. Jeśli opuścimy turę zyskamy obronę tylko na tą opuszczoną turę. Bardzo przydatne na przykład z tarantulami, kiedy skończą się runy i kamienie, a mamy paraliż.
A co powiecie na 1 turę losowego statusu pozytywnego za opuszeczenie tury?
Też mogłoby być niezłe. Ale na przykład tylko na poziomy na których moglibyśmy już sobie sami nałożyć te statusy. Żeby pierwszemu lvlowi nie wpadła nietykalność na przykład.
-.- 6 propozycji na jednym temacie? to chociaż napiszcie czy jesteście za tym opuszczeniem tury, bo o to mi chodziło... Na inne propozycje inny temat. Burdel sie narobił. I KTO MI ZABRAŁ REPUTA :( Mojego jedynego.
My tylko rozwijamy Twoją propozycję. Nie są to propozycje, żeby specjalnie zakładać nowy temat.
A no, masz racje ;D
Fajnie by było jakby to dodali, ale nie jestem za przeczekaniem rundy i obroną.
W zasadzie zawsze możesz użyć na sobie coś taniego np, antidotum i wyjdzie na to samo.
ale po co tracić na darmo przedmioty :D
Jestem za opcja "pomiń turę" ale nie za losowym statusem bo to już trochę przesada.... ;]
To jak admini, pomysł wejdzie w życie? :D
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...4%87-tur%C4%99 mój trafił do nieokreślonych.
Może sie zlitują xd
Już zrealizowane, zamykam i przenoszę.