"na koncie znajduje sie postać przedziale od 57-60 lv"
Nikt inny w tym przedziale nie ma złota. A to nie wszystko.
Podgląd wydruku
"na koncie znajduje sie postać przedziale od 57-60 lv"
Nikt inny w tym przedziale nie ma złota. A to nie wszystko.
https://allegro.pl/mfo3-mega-konto-i5881130568.html
Kolejny. A może ten sam :)
Jej Zostałem Okradziony przez Gracza Goldenpah podalem MO pasy do konta bo potrzebował em pomocy z zadaniem a on zabrał mi całe EQ i kasę
Skoro podałeś mu swoje passy to masz nauczkę
W internecie NIGDY nie podawaj danych dostępu do czegokolwiek, danych osobowych, numerów telefonu, adresu, numeru buta, czy nazwiska rodowego psa, ponieważ kończy się to właśnie w taki sposób. Jak Tomi będzie miał dobry dzień to się tym zajmie, a na razie jw. masz nauczkę. Dodatkowo jeśli będziesz potrzebował pomocy w zadaniu, przejściu fabuły, lub nie będziesz sobie radził z minibossem, poproś o pomoc kogoś z Topki, lub zwyczajnie zajrzyj tutaj.
to jesteś w sumie potencjalnym złodziejem XD
ja bym tak nie zrobił, nie tylko ze względu na regulamin. Kiedyś gościówa mnie z kimś pomyliła i dała mi przez handel 100k. Kiedy oprzytomniała, to oddałem jej 90909.
Danielll: jak mówili wyżej, nie podawaj nikomu hasła, NIGDY! Nie dość, że mogą cb okraść, to jeszcze łamiesz regulamin, za co możesz dostać bana.
I to sie chwali :)
A co do tematu:
Wymienialem sie prezentami z graczem Eilam, napisalem czy te za 100k moga byc. Odpisal ze moga po czym od razu wyslalem prezent, po minucie otrzymalem prezent za 25k. Napisalem do gracza w celu wyjasnienia sytuacji - po chwili otrzymalem odpowiedz, ze On rowniez taki ode mnie dostal, co jest nie prawda.
Nie, nie chodzi mi o te 75k, tylko o sam fakt. Nie lubie ludzi, z ktorymi sie na cos umawiam (badz cos ustalamy dobrowolnie), ja sie wywiazuje z umowy, zas druga strona nie wywiazuje sie z niej.
W wyniku tej sytuacji: Nie polecam gracza Eilam.
Nie polecam gracza Tęczowy Gumiś.
Żadnych stycznośći między handlami,nie polecam się również umawiać na walki.
https://www.youtube.com/watch?v=dY1wnWvEK2Y Rozdaję konto (Niemal nic nie warte) i wyzyskuje suby w eternii
Przez tego Goldenpaha całą gra do niczego nic nie mogę zrobić przez ta kradzież
Każdy kolejny post będący ripostą słowną do poprzedniego, zostanie sylwestrowo nagrodzony (czyt. hucznie).