Peja XD wój
próba wyłudzenia logina i hasla
za az 1000 mfow...
Podgląd wydruku
Peja XD wój
próba wyłudzenia logina i hasla
za az 1000 mfow...
Tay Sung pisze na prywatne wiadomości , że chce kupić konto , za moje chciał dać 800 MF.
do mnie też pisał, ale oferował nawet 2000 MF :)
Hubert mnie straszył Pinem do Admina ma max 12 lat, z tego co wiem ten Night of Shadow tez ma 12 lat, bo jego kupel pisał do mnie "Marcin, wiem ze to Ty, mozemy sie spotkac na boisku, wiem ze masz 12 lat !! ":D
moje wycenił na 890 mf:(
Byłem świadkiem tych licytacji, także wiem o czym mowa.
O ile pamiętam to przy aukcji MashiroKuna doszło prawie do transakcji z tym że gracz Wojok chciał
aby sprzedająca wystawiła przedmiot na targ biorąc w ten sposób prowizje na siebie. Właśnie to
zadecydowało o nieudanej transakcji. Pozostałe przykłady jasno pokazują aby ofert tego gracza nie brać
na poważnie lub przed zakończeniem licytacji dodatkowo upewnić się czy oferta nadal jest aktualna.
Nie zależnie od wieku, staraj się pisać poprawnie po Polsku, stylistyka i interpunkcja mile widziana.
Odnośnie zgłoszenia to na razie pozostawie, może jeszcze się potwierdzi, aczkolwiek tacy gracze
są warci siebie nawzajem.
Chciał, nie chciał, dopóki Twoje słowa nie zostaną potwierdzone w konkretny sposób to nie można tego
zgłoszenia uznać za wiarygodne. To naprawdę nie wiele, zawczasu wykonać zrzut ekranu rozmowy, aby
później mieć dowód, że taka sytuacja miała miejsce.
W kwestii gracza który próbował kupić konto, być może miało to miejsce na PW, a wiadomość nie
została usunięta, więc prosiłbym o dostarczenie screena tak dla dopełnienia formalności.
Formalności, ponieważ kilku graczy potwierdziło, poza tym ich reputacja tudzież zajmowane stanowiska
pozwalają uwierzyć w ich prawdomówność i uczciwe zamiary.
//
Usunąłem kilka postów m.in. Rylai i Kolega Dresa, gdyż upominanie jest z Waszej strony nie właściwe.
Pozwólcie, że ja się tym zajmę odkąd mam taką sposobność, choć wiem, że czasem trudno jest się powstrzymać.
Noga, weź już z tym skończ, bo twoje posty stanowią tu 50% i dotyczą takich pierdół, że szkoda gadać. Żałuj, że nie żyjesz w czasach PRLu, bo zapewne byłbyś idealnym SB-kiem.
Nawet jeśli ta kradzież to bujda to takie tłumaczenie jest jedynie drobnym kłamstewkiem,
które ma za zadanie wzbudzić litość lub chęć niesienia pomocy, wsparcia.
Ilekroć pójdę do Dilli lub Eternii wysokim poziomem to po czacie zgłaszają się
do mnie gracze, proszący o pomoc. Wiadomo, lepiej zabrzmi "pożycz" niż "daj",
z tym że nie należy tego traktować jako faktyczną pożyczkę, to trzeba mieć na uwadze.
Gdyby ten gracz zaklinał się że to pożyczka i odda w jakimś terminie, po czym łamie
dane słowo to wówczas dochodzi do oszustwa.
Nie reaguj tak impulsywnie.Cytat:
Noga, weź już z tym skończ, bo twoje posty stanowią tu 50% i dotyczą takich pierdół, że szkoda gadać. Żałuj, że nie żyjesz w czasach PRLu, bo zapewne byłbyś idealnym SB-kiem.
Ja się cieszę, że Noga wykazuje aktywność w poszukiwaniu potencjalnych oszustów.
Przynajmniej ma chęć by to robić i ja to doceniam. Jednak naciągacz / wzbudzacz litości
to nie oszust, przynajmniej nie na tym etapie.
takich trzeba w zarodku zabić :) bo z własnego przykładu wiem że 1 drobnego wyłudzacza wyrasta rasowy złodziej (w innej grze kradłem jak byłem jeszcze w 1 klasie gimnazjum)
a rasowy złodziej nie lubi konkurencji ?
nie lubi :) chyba mnie nie podejrzewasz ? :p
Witam
Gracz Doni Oszukuje wyludza od ludzi golda i eq. Mnie oszukal moiac ze da mi jutro 30 mf jak mu dam okragly topor. Niestety niedotrzymal slowa czego oczywiscie sie spodziewalem i dlatego na to sie zgodzilem :p
Screeny z niecalej rozmowy:
https://imageshack.us/photo/my-image...ztytuu11b.png/
https://imageshack.us/photo/my-image...ztytuu22f.png/
https://imageshack.us/photo/my-image...ztytuu33f.png/
Ps. Pewna osoba napisala mi ze tez ja oszukał. Probowala tutaj napisac ale podobno niemogla jakos i napisala tutaj https://forum.my-fantasy.net/viewtopic.php?t=36217. (niestety o screenach zapomniala) co wynika z rozmowy ze to pewnie kolega dobrze nam znanego BaniaHg. Widzialem takze ze ludzie pisza rowniez o graczu Doni i jego probach wyludzenia.
Brak kadrowania treści właściwej, czyli pozostawienie białego tła trochę wypaczyło jakość screenów.
Nie jest źle ale wolałbym aby jakość była nienaganna.