Przewijało się miliony razy, ale graczy mało, a dodatkowy serwer kosztuje swoje. Dlatego jest tylko 1 serwer.
Podgląd wydruku
To zrobić coś fajnego i zaprosić do graczy za miesięczny abonament i serwer by zarabiał na siebie :p
Uwierz mi, że MFO jest zbyt niszowym projektem, żeby ciągnąć abonament za granie w to. To nie jest WoW, żeby miało to jakiekolwiek szanse powodzenia przy takiej ilości graczy.
Zaproś kolegów do gry i będzie nas więcej. :) W dodatku możesz zarobić punkty MF za aktywność poleconych graczy. Więcej szczegółów w panelu gracza -> Program partnerski
Oj byczq gram w to tyle lat, że wiem co gdzie i jak :p Ale dzięki ^^
EDIT: A moja rozważania wiem że są abstrakcyjne i podkreśliłem to na samym początku. Dlatego zadałem pytanie czy ktoś też kiedyś tak pomyślał, a nie składałem propozycji w odpowiednim dziale :D
Co zrobić w łamigłowce w "Wielkiej Katedrze, Ukryta Komnata" bo nie jest to w ogóle wytłumaczone
Tatianna ma jakieś zadanie w fabule?
Da ktoś skrypt do expienia?W poradnikach widze ogólnie na 65 lvl a mam 49.(Może być taki prosty)
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...tu-do-expienia tu masz, działa na 100% :)
Można oduczyć się zdolności?(Przypadkiem nauczyłem się zamrożenia)
Czy limit złota w depozycie zakupiony za MF powiększa się także wraz z levelowaniem czy jest to stała wartość wykupiona na danym poziomie?