Pewnie stąd przypuszczenie, że liczba online graczy nie rośnie + to, że każdy chyba wie jak jest z multikontami w mfo.
Podgląd wydruku
Pewnie stąd przypuszczenie, że liczba online graczy nie rośnie + to, że każdy chyba wie jak jest z multikontami w mfo.
Multikont może być nawet więcej niż zwykłych graczy. Dlaczego? Jak przeszło Ci jedno multi, to 10 też przejdzie.
Gracze online sie zmieniają. poranne 100=! popołudniowym 100. wiele osób też kończy grę na 6 poziomie - konczy sie ena wylogowują się i zapominają.
z resztą zastanawiam sie komu sie chce mieć multixD
w każdym razie moje pytanko dotyczy dziwnego powiększania strony - otóż jak jestem u pociary i kupuje miksy po wpisaniu liczby klikam enter, który działa jak "ctrl + +" za każdym razem.. gram na najnowszej operze i poza tym dziwnym przypadkiem jest ok. wie ktoś może czym to może być spowodowane? (z dodatków mam adblocka plus i violentmonkey (lecz skryptu do mfo tam nie ma wiec nie działa na tej stronie).
Up
Jeśli to są ogromne ilości, zakładka z np. zbrojami nie powinna nawet się załadować.
Siemka.Chciałbym sie dowiediec kiedy bedzie upek i devos bedzie juz dostepne dla graczy.O odpowiedz prosze Admina Nikona!!!
A na który level ta cierpliwość?Cytat:
Pozostaje uzbroić się w cierpliwość i czekać.
Ile wynosi bazowa celność gniewnego pocisku i czy rośnie odwotnie proporcjonalnie do poziomu HP
https://s3.mfo3.pl/game/details.php?bid=180256788
Jak minimalne obrażenia mogą wynosić -400?
Czy prezycja wpływa na trafianie statusami?
Wpisywałem w FAQ Karty nic nie wyskoczyło o co z nimi chodzi ?? Jak je zbierać ??
karty dropia z potworków. kiedyś będą miały jakąś funkcje, jakieś gry czy coś. ale to nie teraz, KIEDYŚ. jak wszystko tutaj.. w bliżej nieokreślonej przyszłosci.
możesz też kupić od innych graczy. spoko wyglądają na profilu i tyle.
Dzięki aczkolwiek spodziewałem się jakiejś większej rewelacji ;)
To pytanie nurtuje mnie od samego początku:
Dlaczego brązowy medal jest złoty?
Bo w Arkadii brakuje rudy miedzi ale są wielkie pokłady złota.
Zapytajcie górników z Devos.
Daj spokój górnikom z Devos. Może uda im się do późnej wiosny porobić to i owo, aby z dniem dziecka ruszyła machina, której nikt nie zatrzyma...
Kto wymyślił bany?
Wiesław Banan :D
Czy to prawda że od 45 lvla można wbić na 2 wilczych sługach 50 lvl w 2 tygodnie?
jak masz mf to nawet w 2 godziny
203 * 400 * 14 = 1 136 800 exp, trochę zabraknie, ale w 3 tygodnie da się spokojnie wbić, ewentualnie przerzucić się na mocniejsze potworki i wtedy wbicie 50lvl w 2 tygodnie będzie możliwe.
Czy można pokonać zwykłego bossa więcej niż raz?
Aktualnie nie, może jak skończą tą grę kiedyś, to będzie taka opcja jak w mfo2, ale tej gry nigdy nie skończą, bo ten projekt upadnie prędzej czy później, lub nie dożyjesz końca gry, więc odpowiedź na Twoje pytanie brzmi: Nie, nie można i nigdy nie będzie można.
A na rośliniakach?
Co oznaczają te skróty:
-PvE
-TvT
W PvE wiem tylko, że P oznacza "player", ale "E" - nie mam ZIELONEGO pojęcia.
PvE - Player vs. Exp ( Expienie, bicie mini)
TvT- Team vs. Team ( Drużyna przeciwko drużynie)
Dzięki, łap gwiazdkę! :)
PvE dokładnie się nazywa: Player versus Environment - gracz kontra środowisko, czyli wszystkie walki przeciwko NPC - wszystkie gdzie po drugiej stronie nie ma graczy.
To ja nie wiem... NPC czy expienie? Chyba jednak na NPC... Więc ty też łap gwiazdkę.
Tak, jak Koridor napisał, rozwinięciem PvE jest Player vs Environment, co znaczy gracz kontra "świat gry" (jej zawartość, to co oferuje). Dotyczy to tak wykonywania questów (NPC), jak i walkę z postaciami kontrolowanymi przez komputer (potwory, bossy, etc).
Ogólnie PvE jest tym, co pozostaje z gry, jeśli wyłączyć z niej PvP.
Czy są jakieś plany / propozycje / możliwości wprowadzenia szczegółowych statystyk walk z bossami, potworkami i jakiejś tabeli osiągnięć?
Chciałbym zaliczyć każde osiągnięcie ale nie jestem w stanie sprawdzić które mobki ubiłem już 1000 razy, można by wprowadzić jakąś tabelkę ze wszystkimi osiągnięciami z oznaczaniem tych już zaliczonych.
I chętnie przejrzałbym statystyki ile razy ubiłem jakiego mini, itp.
System osiągnięć czeka w przyszłości mocne przerobienie. Zapewne będą również dokładne statystyki postępu dla każdego osiągnięcia.
ma być również coś takiego jak encyklopedia potworów. Mają tam być wyświetlane informacje o tym czy dany potwór już był spotkany, czego używa (jak na nas użyje to się uzupełnia), co dropi i ile razy go pokonaliśmy (przegralismy), czy mamy jego kartę, czy mamy wszystkie osiągnięcia za niego.