zależy jak z obronami wychodzisz. jak potrzeba ci więcej fizycznego to ciężkie. jak jesteś wojem to szczescie może się przydać. ja bym brała ciężkie bo jednak mają ciut więcej speeda.
Podgląd wydruku
zależy jak z obronami wychodzisz. jak potrzeba ci więcej fizycznego to ciężkie. jak jesteś wojem to szczescie może się przydać. ja bym brała ciężkie bo jednak mają ciut więcej speeda.
Jaki jest wzór na obrażenia zadawane przeciwnikowi?
+Powiązane: Co lepsze pod pvp?
,
czy
Dzięki SOAD, ciekawe w który poniedziałek.
ten po niedzieli zapewne.
TEJ NIEDZIELI
tej na którą czekamy 2 rok:D
1. Powtarzam - jaki jest skrypt na obrażenia?
2. Czemu, gdy mam -9 moje posty musi akceptować moderator? Przedtem przy -9 mogłem normalnie pisać, problemy były dopiero przy -10. A może złośliwy system poczuł się obrażony moim spamem i już nigdy nie będę mógł pisać?
kiedy będzie Devos ?
Jak będzie to będzie.Co za różnica?Ta gra już dawno straciła swój klimat,a admini nic nie robią by to zmienić.Osobiście uważam,że upka nie ma co się w najbliższym czasie spodziewać.
Dziękuję za szybką odpowiedź moi mili koledzy.
Po jakim czasie jest szara kropka nieaktywności ?
Dokładnie tydzień.
czy zdolność krytyczny cios (jeśli trafi) może zadać mniej obrażeń niż normalny krytyk ?
Nie powinien. Zdolność Krytyczny Cios, to krytyk wzmocniony o 20%. Nawet przy najgorszym możliwym scenariuszu przy zdolności(-10%), zada więcej niż "normalny" kryt.
Mogą być bardzo podobne, jeśli np. zdolnością uderzysz możliwie najsłabiej, a normalnym krytem najmocniej. Ale małe szanse na taki scenariusz.
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...033#post162033
Pytanie do Tomasza, czy handel pestkami i dyniami zostanie odblokowany w ten poniedziałek? A jeśli nie to w który?
Krytyczny Cios działa tak, że używając go i trafiając (60-70%) zadasz tak jakby bonusowy dmg. Jeśli normalnie (bez niego) trafiłbyś zwykłym atakiem, to miast ataku zwykłego będzie to atak krytyczny, natomiast jeśli normalnie bez używania tej zdolności trafiłbyś krytykiem, to zostanie on dodatkowo wzmocniony o 20%.
Czyli podsumowując: Jeśli trafi to będzie o sile co najmniej zwykłego kryta.
Tomiego wciąż nie ma, jeśli będzie to z pewnością to zmieni. Powinien być w połowie/pod koniec następnego tygodnia.Cytat:
Pytanie do Tomasza, czy handel pestkami i dyniami zostanie odblokowany w ten poniedziałek? A jeśli nie to w który?
Edit
Ooo.. 3000 post w temacie.
Czy w wypadku gdy osiagnie sie maksymalne 40% unikow, refleks dalej dodaje te 20%?
40% to ja na trzech itemkach bez gemow osiagam, powinni zwiekszyc do 50% chociaz ( bo po h***re gemy w takim wypadku ? )
Maksymalnie z gemami i uzbrojeniem można osiągnąć 40%. Zdolność podczas walki zwiększa chwilowo, (według mnie) o 20%, czyli jak mamy 140% to ze zdolnością wychodzi 168%, chociaż ręki za to nie dam. Brak jednoznacznej odpowiedzi w opisie zdolności czy zwiększa całkowite uniki (gemy, uzbrojenie), czy tylko te bazowe (100%). Zweryfikować tego zbytnio się nie da, bo losowość występuje a 8% różnicy to mało i dużo.
to znaczy, że refleks :
1.przy naszych unikach równych 40% dodaje 20%? (40%+20%*40=48%)
2.przy naszych unikach równych 40% dodaje 20 punktów procentowych? (40%+20%=60%)
hm...
Refleks : Zwiększa uniki o 20%.
Czyli zwiększa 40 procent uników, które mamy, o 20 procent ze statusu 'Refleks'.
Policzmy razem : 40% + 20%*40%= 40% + 0.2*40%= 40% + 8% = 48%
Jeżeli zwiększa, tak jak Ty mówisz, to masz doczynienia z takim czymś : https://pl.wikipedia.org/wiki/Punkt_procentowy
Naucz się liczyć, zanim się wypowiesz.
https://mfo3.pl/r/171926713 Gdzie została rozegrana ta bójka , po prostu nie wiem , 16 level bije się w bójce?
Przepuszczam że na zawieszonym moście, wstęp można mieć już tam od 13lv (po pokonaniu rapsa)
Dzięki ;)
Czy planowane jest wprowadzenie Turniejów z ograniczeniem poziomu? Tzn. z expem wbijanym na minus?
Turnieje miały być robione w taki sposób, że będziemy tworzyć "wirtualną" postać na potrzeby danego turnieju i rozdawać na niej statystyki na dany lvl (co 10 lvl), eq, gemy i zdolności również dla max danego lvlu.
To już raczej do Tomiego jak wróci:
Czy wszystkie rzeczy w ekwipunku mają jednakową szansę na wypadnięcie w przypadku przegranej walki?
Pytanie: Gdzie jest Tomi i kiedy wróci oraz o ile opóźni to upa?
Tomi jest incognito. Nie znacie się ;)
Stroje bedą dodawane podczas update Devos, czy po? :) Jestem ciekaw co beda dawać.
P.S Liczę na postacie z Naruto / SAO / Bleach xD
Pytam po raz trzeci i mam nadzieję, że ostatni: jaki jest wzór na obrażenia?