Ten kto pomaga, ma włączoną widoczność, ten kto bije sam i potrzebuje pomocy ma wyłączoną i daje sosa, jak złapie.
Podgląd wydruku
Ile hersztów powinno mieć się średnio na 1k dyniogłowych?
10-15 xd
Ok, dzięki.
Wymiana dyni.
Źle chyba nie jest :)
A co do loterii, to wymienię te ciekawsze nagrody:
Itemki
Od którego lvla dostaje się unikaty 65lvl za dynie? 55?
Ja dałem 2000 żetonów i prawie samo badziewie. Widać, że te eventy muszą się tylko na farcie opierać. Jeszcze tak długo trzeba bić te potwory, bo ciągle uciekają. A żeby pokonać tylko jednego Baalrukha to trzeba godzinę specjalnie czekać? Jeszcze ktoś może sprzed nosa go złapać, jeśli było się zbyt wolnym lub miało laga. I teraz potrzeba 2x więcej dyń niż poprzednio. Przynajmniej dodali kilka nowych rzeczy. Ciekawe, czy na koniec udział w tym evencie będzie lepszy niż sprzed roku.
Z roku na rok staramy się usprawniać eventy, więc można tylko sugerować, że wszystkie niedociągnięcia będą ulepszane w sposób przychylny dla gracza. Nie mniej, ani administracja, ani testerzy, nie są głusi na informacje od graczy/uczestników danego eventa.
W tym roku dodana została nowa lokacja, druga mapa z dyniami i - jak dla mnie - chyba najlepsze udogodnienie w postaci wyłączenia innych graczy. Do tego nastąpiły zmiany w dyniach - przypomnę, że ostatni każdy mógł nam ukrasc dynie, a jeżeli pielęgnowalismy zbyt mało, to miał nawet większą szansę, niż my sami. Ponadto doszły narzędzia z większą iloscią "użyć", na co też narzekano. Mimo wszystko uważam, że na evencie się da dorobić, a jak ktos ma farta - to nawet da się dorobić dużo.
Itemsy
na razie za bardzo na itemki nie narzekam :)
Co do samego eventu, podoba mi się. Co prawda powyżej plantacji dyń byłem raz, zobaczyć jak to wygląda, ale same dyńowanie w pełnym tego słowa znaczeniu na plus. Tylko pestek leci tyle co kot napłakał. W sumie nie wiem czy same bicie dyniogłowych + herszt daje dynie proporcjonalnie do pielęgnacji, zakładając, że pielęgnujemy sami. Raczej nie wydaje mi się, bo dyń mam już z 50, a pielęgnacji nawet 300 nie zrobiłem, pielęgnując również swoje. Trochę to nieprzemyślane, ale da się przeżyć. Powtórzę, event miły, pieniążki wpadają, mordka się cieszy :)
dlaczego kości są handlowne?
Na wzór flaszek z diablosa. Tak ma być.
No, czemu znów harpie...Itemki za 20 i 40 dyń
Za 60 dyń liczę na jakąś czarcią połówkę bądź chociaż coś koralowego/pajęczego...