u mnie to samo.
Podgląd wydruku
Artefaktu nikt nie sprzeda na targu i na pewno bd masa pytań na forum, że nie wyświetlają się graczom itemki.
A co z moimi 2 propozycjami i 1 pytaniem?
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...211#post133211
sznsa na karty jest o wiele za duża.
ja proponuje 1/25000-noramlmy potworek
1/500-mini boss
1/250 uni potworek
i będzie ok
No bez przesady. Karty z niskolevelowych potworów będą rzadsze niż artefakty.Cytat:
ja proponuje 1/25000-noramlmy potworek
W ogóle nowi gracze mają teraz za dobrze, bo w normalnym cyklu gry mają duże szanse na karty z rzadko bitych potworów...
jak juz w grze jest z 8 kart ognika w 2 dni po wprowadzeniu jak by było 5x wolniej to by były tylko 2 moze 1 to by było lepiej a nie tak jak teraz :D
2 dzień kart a ja mam już 1/3 wszystkich kart prawie :D
ja ok 2k eny i mi dropła :D a o bombie to inna bajka :DCytat:
co do np. zielonego ognika ok 2-3k
Ja wybieram się wkrótce na króliki dropić ;>
Może tak : update będzie wtedy, gdy ktoś WYDROPI (nie kupi) cały komplet kart, pewnie i tak wyjdzie szybciej niż normalnie.
Usuńcie możliwość handlu nimi i zobaczymy czy będzie ktoś na tyle cwany by narzekać że za często wypadają.
ciekawi mnie ile juz multi kont powstało by wydropić karty.Cytat:
Usuńcie możliwość handlu nimi i zobaczymy czy będzie ktoś na tyle cwany by narzekać że za często wypadają.
1/5000 - to za duże prawdopodobienstwo na karte. ( od 3 dni niektorych kart juz jest po 10 sztuk to za miesiąc będzie ich po ok 100 to zaden problem wtedy je skompletować. 1/10000-to ok 50 kart tez dużo . a 1/25000 to ok 20 kart na miesiąc i wtedy by było wyzwanie.
broni ci ktoś je kupować teraz ?Cytat:
Jak samej sie ma 20 kart to mozna rownie dobrze zaproponowac zmiane w czestotliwosci wypadania, cnie?
masz ok 80kk czy nie wiem ile to kupuj teraz puki nie ma zmian a jak nei chcesz to sie nie odzywaj.
A tak z innej bajki ile osób szuka tych kart bu zebrac cale : 3 może z 5. Bo wiekszośc osob myśli sobie tak poczekam jak bedzie dużo tych kart i bedą na targu po 10-30k. Bo tak będzie z takim dropem jak jest teraz za ok 3-5 miesięcy co zepsuje cale zbieranie kart gdyż każdy kto poświęci na to kilka dni i z 1-2kk będzie mieć komplet.
ja przykładowo w czasie szukania posiadaczy kart na niskich lvlach trafiłem na gracza "ThePlayer", który nawet się nie odzywał mimo, że ciągle coś tam sobie bił, a karta którą miał już znikła, koleś, albo nie ma mózgu i nie umie odpowiadać, albo jest zdenerwowany bo już wiele osób go męczyło o kartkę, albo (co według mnie najbardziej prawdopodobne) jest czyimś multikontemCytat:
ciekawi mnie ile juz multi kont powstało by wydropić karty.