tak, zdejmując ją, ale wtedy nie będziesz mógł używać :) co Ci szkodzi , że się dalej nabije?
Podgląd wydruku
tak, zdejmując ją, ale wtedy nie będziesz mógł używać :) co Ci szkodzi , że się dalej nabije?
bo nabijam gem bierności a tam trzeba duuużo ap
Ap otrzymaywane za potwory nie dzieli się , każde zaklęcie otrzymuje tyle za walke ile wyświetla się w wyniku walki
aha to dzięki,myślałem że się dzieli ;p to niech się nabija ^^
Podczas przelewu...
co się dzieje z osobą, która oddawała ranking/złoto etc. etc. (bo ta po drugiej stronie chyba ma perma)?
Jeżeli ogień to wróg lodu, ziemia to wróg wiatru to pocisk magiczny czego jest wrogiem?
pocisk magiczny przyjaźni się ze wszystkimi
Pocisk magiczny jest wrogiem dużych obrażeń
co oznacza zużycie jakiegoś przedmiotu? np różdżka mroku +2 na aukcji jedna ma zużycie 100% druga 0%
i jeszcze jedno pytanie:) jak dokładnie wygląda licytacja w tej grze? jeśli licytuję przedmiot i zostanę przebity to kasa mi wraca czy ją tracę?
zużycie, jak nazwa mówi, oznacza, że nie nadaje się do dalszego użytku bo jest zużyta
Jeżeli ma zużycie 100% to musisz naprawić ją u kowala, a jeżeli mniej to możesz jej nadal używać
a możecie mi jeszcze powiedzieć jak wygląda sprawa licytacji? jeśli licytuję przedmiot i zostanę przebity to kasa mi wraca czy ją tracę?
oczywiście że kasa wraca do Ciebie
Coś tu chyba nie tak.
Według mojej wiedzy:
Przedmiot zużyty w 100% w dalszym ciągu nadaje się do użytku i nie ma bezwzględnej konieczności naprawy u kowala.
Po prostu zużycie 100% powoduje utratę wszystkich bonusów jakie miał przedmiot z plusem.
Innymi słowy po zużyciu 100% przedmiot z plusem ma statystyki takie jak przedmiot bez plusa.