Teraz już nic, ale kiedyś było dużo lepszych rzeczy.
Z tvt na 40 lvlu na czele.
Podgląd wydruku
Teraz już nic, ale kiedyś było dużo lepszych rzeczy.
Z tvt na 40 lvlu na czele.
Nie wszyscy są tak starzy by brać pod uwagę to co działo się na 40 lvl. Druga rzecz, jeśli kogoś wkurza czekanie 25 minut na to by z pewnością 100% odpaść w sabotowanej walce niech zrobi to co ja w kilku takich, które mnie spotkały - relog na inną postać i oglądanie igrzysk z drugiej strony. Nie bardzo potrafię pojąć zależność "sabot dla nas cacy - przeciwko nam be".
Moja emocja była jak na paraolimpiadzie, czyli jej brak. A wszystko przez przeczekanie, które zajmuje 90% czasu 90% walk.
Bardzo ciekawy pomysl tylko dodalbym 1 rzecz, jesli gracz zmienil team od ostatnich igrzysk to nie moge isc na najblizsze igrzyska, poniewaz mogla by byc kalkulacja i zmiana teamow co chwile.
A co do limitu gdy zostaje na arenie mniej niz 10 osob sciagniecie limitu jest bardzo dobrym pomyslem.
Wszystkie igrzyska przegapiłem!!!!!!!!
Sabotaże są spoko, btw od czego tak w ogóle się one zaczęły?
od mistrza coniego pevałpe
Te saboty to coś innego (;
Teraz masz go ode mnie, jesteśmy kwita jak widzę. Walka na reputy, Coni nie wpadł na taki pomysł sabotowania graczy igrzyskowych, cha!
Sabotowanie nie wnosi niczego poza wybieraniem zwycięscy, nie jest ani fair ani nie jest z korzyścią dla widowiska.
Nie mieszaj w to innych, skoro zaczynasz dyskutować ze mną. Priv, wytłumaczę Ci to czego nie rozumiesz, tak lubię załatwiać nieporozumienia. Tu wymieńmy się opinią na temat usprawnienia zawodów, zgoda?