Zalecany poziom wykonania questa "Kłopoty na plantacji" to 80, a poziom pokonania Abaddona (co daje dostęp do tego zadania) to 82. Czy to błąd?
Podgląd wydruku
Zalecany poziom wykonania questa "Kłopoty na plantacji" to 80, a poziom pokonania Abaddona (co daje dostęp do tego zadania) to 82. Czy to błąd?
Takie rozjazdy zdarzają się i wcześniej.
Ja bym się nimi nie przejmował.
Po pokonaniu płaszcza i rozmowie z czarnoksiężnikiem dał mi klucz do warsztatu i zniknął a nie pojawiło nic odnośnie questa trzy siostry to jakiś błąd czy mam go szukać gdzie indziej tego czarnoksiężnika
Gdzie znajdę tawernę ,,kulawy kaczor'' ?
Z czego na ten moment można zdobyć Mega Leczenie 4?
Minibossy/Unikaty/Skrzynie/NPC/wymianki/Questy?
Protoceratops (unikat)
Zaciemniona Gmatwanina
Jak się dostać do trzeciego guzika?
Mam wrażenie że wypróbowałem już każdą ścieżkę, jedyna mi pasująca to blokuje mi jakaś "magiczna bariera" co tepa w inne miejsce mapy + dodatkowo nasza postać mówi że ona słabnie a wcale tak nie jest :p
Ta magiczna bariera to kilka razy tak musisz podejść i zniknie sobie.
https://mfo3.pl/r/b41fef1b7
Wbiłem do walki z 1 eny, zakończyłem z 2, czemu nie dostałem ml4 już drugi raz :(
Może ktoś dać info jak to działa
Z unikatem musisz mieć ene przed. Inaczej przepada
Miałem 1 energii w momencie dołączania do walki, więc w takim razie nie powinien przepaść skoro mogłem dołączyć na sos, a w momencie w którym walka się kończyła miałem już 2, czyli warunek z posiadaniem co najmniej 1 eny przed końcem też został spełniony lub powinienem dostać drop z 1, bo tak działa to w walkach z zwykłymi potworami
Na Protoceratopsy musisz mieć ene na 2 sztuki tak samo jak osoba która złapała.
"Udało mi się z Arimanami. Niestety zawiodłem w jednej, kluczowej sprawie – nie chcą być mi posłuszne. Próbowały mnie nawet zaatakować, ale byłem na to przygotowany i wraz z Zaklętym Płaszczem zagoniliśmy je do niezagospodarowanej części warsztatu."
Mefity to rodzaj Arimanów?
Tak
Jak to jest z tym kopaniem w Zakazanej Kopalni? Próbowałem sobie kiedyś kopać i nagle mam animację, że Lavos drze mordę i nie daje mi pracować. Powtórzyło się to kilka razy i stwierdziłem, że nie można kopać, gdy Lavos łazi po mapie. Jednakże jego darcie mordy tak bardzo mi przypomina darcie mordy mojej świnki morskiej, że chciałem je pokazać mojej dziewczynie. No i oczywiście podchodzę i postać kopie normalnie na każdym możliwym złożu. Także ani nie pokazałem fajnej animacji ani nie wiem, kiedy można kopać.
No właśnie ubiłem tylko jednego, tego do questa. Ten sam Lavos, który się wcześniej na mnie darł, teraz się nie odzywa.
info od lowcy swietlikow w grze:
Oprócz żółtych świetlików istnieją też niebieskie. Aby wylęgły się one w gniazdach, należy rozpylić w jaskini specjalną miksturę o nazwie Niebieska Mgła. Najlepiej rozpylać ją, gdy w jaskini jest jak najwięcej latających świetlików, aby dostarczyły miksturę do wnętrza gniazd.
czy to naprawde cokolwiek zmienia? bo niewazne czy rozpyle jak sa wszystkie swietliki czy jak nie ma zadnych, szansa w rogu ekranu pokazuje sie taka sama - 25% niebieskie, 15% czerwone, a i zadnej roznicy w ilosci ktora faktycznie mi sie udalo zlapac nie zauwazylem.
przetestowalem z ciekawosci - o 6:36 rozpylilem obydwie mgly kiedy bylo zero swietlikow, ostatni zlapany o 6:23
rezultat?
07:21
Zyskałeś 1 sztuk przedmiotu Niebieski świetlik
Straciłeś 1 punkt energii
Zyskałeś 1 sztuk przedmiotu Żółty świetlik
Zyskałeś 1 sztuk przedmiotu Żółty świetlik
07:22
07:22
07:24
07:24
czyli albo cos sie zepsulo albo lowca swietlikow to zwykly oszust probujacy nas oscamowac na uzycie specyfiku o godzine wczesniej niz jest to rzeczywiscie wymagane, wszystko po to zebysmy zlapali mniej rzadszych swietlikow w czasie jego trwania i w zwiazku z tym wiecej wydawali na jego mgly
Co ile trzeba sprawdzać plony na plantacji w kurthus? Wczoraj około 23:00 sprawdzałem i dzisiaj około 10:00 już zeschnięte.
jest w tym upku jakiś Item na wzór naszyjnika z kłów bestii (+%expa za -%golda/ap)?
Cytat:
jest w tym upku jakiś Item na wzór naszyjnika z kłów bestii (+%expa za -%golda/ap)?
Przebicie bierze pod uwagę sumę obron używającego czy celu?
Możesz to zrobić o pełnej godzinie czyli np od 16:00:00 do 16:00:59
Mam pytanie czym biją golemy strażnicze? Na podstawie wyglądu animacji i jej dźwięku wydaje mi się, że one biją włócznią, którą na postaci przemijanie mam na -9%. Tymczasem po przegranych walkach w ogóle nie zmienia mi się ten atrybut. Zamiast tego zmienia mi się atrybut buławy, który mam zbliżony do 25%. Tymczasem grafika i dźwięk animacji nie wskazuje na buławę.
https://media.discordapp.net/attachm...710&height=255
JIle złota mieliście zapłacić Ino, po wyborze opcji innej niż ta, że broszka należała do matki Oskara?
To w takim razie inne pytanie, jak atry ustawić na Talosa i Golemy, Talos bije mieczem Golemy Włócznia
Kończąc miesięczny ranking aktywności w otchłani z poziomem otchłani <25 na >81lv dostaje się itemki z Nordii czy z Scythe?
Mam pytanie co z tym zrobić ? https://mfo3.pl/view/i/1514