warunki w skrypcie nie mogą wpłynąć na wybór przeciwnika. Niestety liczba opcji do wyboru przeciwnika jest mega ograniczona.
Podgląd wydruku
Z jakich okazji otrzymujemy darmowy reset stat?
Czytając sonet o kukułce zgubnopiórej
I czatując na uroczysku i okolicznych mapach ponad 10min nie znalazłem żadnego piórka. Czy coś robię źle?Kod:Pióro Kukułki Zgubnopiórej – kukułki zgubnopióre występują naturalnie w Uroczysku na południe od Scythe. Ich pióra można pozyskać w mniej lub bardziej inwazyjne sposoby, jednak ptaków tych nie można zabijać.
Po zabiciu kukułki pióra szarzeją i marnieją, w związku z czym nie mają żadnej wartości w alchemii.Kukułka gubi pióra dość często – najczęściej podczas zwykłego lotu.
Wytrwały alchemik nie powinien mieć problemu ze znalezieniem satysfakcjonującej go ilości.
Spróbuj podejść do tych latających ptaków i je spłoszyć, nie jestem pewny ale wtedy chyba mi sie pojawiły pióra.
Może ktoś wrzucić nowe skiny jakie weszły w tę aktualizację?
dzieki
Z jakich wymian można dostać eq farmera?
Zna ktoś warunek na śmiertelny drenaż Necrona? Ciekaw jestem czy to jest losowe czy od czegoś zależne.
wie ktoś, co robię nie tak z zagadką Mildred? wpisuję 5. dzień z rzędu "siłę buduje wiedza i zasadność" co wydaje sie jedyną możliwą opcją (aąbcćdeęfg; ąptn jćłćrm dpmłęh p ęhahłwzbl) i za każdym razem odsyła mnie z kwitkiem. próbowałem wszystko capslockiem, pierwszą literę, pierwszą literę każdego słowa, nic nie działa
Wiesz, że chodzi o zaradność mistrzu? Takiego byka zrobić w zagadce :-)
Zmienane coś było w łasce na amie? Bo 2 x pod rząd nie dala na 6 wodach nie zdjela statusów.
O co chodzilo w aferze sprzed kilku ładnych lat, że jakiś wysoko postawiony gracz płacił w mfowskiej walucie nastolatkom za nudesy?
to ja jestem slepy faktycznie hahahah dziekuje
Czemu Malboro nie jest kingiem?
W związku z tematem - wymienię zdjęcia swoje lub świnek za eq +8
Jak uruchomić okradanie handlarza?
Ma ktoś może jakiś skrypt na solowanie Orka Królewskiego dla woja 80lvl? Bo nie wiem czemu ale na bezobsługowym co trzecia walka jest przegrana, gdzie garu i kapłan normalnie elegancko na bezobsługowym lecą.
Jest jakieś dobre expowisko po 3x behemoth?
3xBoros ;)
co odblokowuje mozliwosc chodzenia przez sniezne lasy? tzn - co moge zrobic po zdobyciu tej umiejetnosci?
pójść tam, gdzie się respi wendigo
Co ile resetuje sie Wymowny portret
jest gdzies jakas rozpiska co ile sie respi kazdy zasob? mam na mysli rzeczy typu kobalt, lotosy, owady itp.