Dokładnie nie wiem, ale ja miałem max 2/10, min 0/10 a średnio w okolicy 1 na 10, czyli 10%.
Podgląd wydruku
Dokładnie nie wiem, ale ja miałem max 2/10, min 0/10 a średnio w okolicy 1 na 10, czyli 10%.
Mają mniejszą przeżywalność niż wiedźmini przy próbie traw.
Ma ktoś możliwość pożyczenia dobrego EQ do pokonania Tyranozaura?
Mam 96 Lv, mag.
Całość wygląda tak że odbieram EQ przez handel, pokonuję tyranozaura, zwracam EQ (max. 7 dni). Gdyby nie zwrócił to admin ma pełne prawo je przekazać, spisywane i wysyłane są ID EQ.
Za wypożyczenie EQ mogę zapłacić ustaloną kwotę. Do handlu mogę dać w zastaw wartościowe itemy jak ktoś chce,
Piszę to publicznie aby każdy był spokojny o swoje EQ. Szczegóły na PW w grze, proszę o kontakt.
Jaka jest szansa na drop przedmiotu bijąc potwora solo, a jaka jest szansa bijąc potwory x2 we dwóch?
Szukam pomocy z questem Sekrety pustynnych grót. Mam problem i ustawieniem piedestałów z kamieniami na dobry kordach, probowałeś już wiele kombicnaji i sposobów. Jeśli ma ktoś jakieś tipy jak to zrobić chętnie wysłucham.
Tylko kolory kryształów są losowe jak coś.
Tak, każdy ma losowo. Wczoraj ogarnęliśmy z kordianem.
Mogę pożyczyć w zamian za tymczasowe udostępnienie nicku.
Całość wygląda tak, że zmieniam sobie nick na Antybristler, daję EQ, Ty pokonujesz Turanozaura, zwracam nick (max. 7 dni). Gdybym nie zwrócił, to admin ma pełne prawo go przekazać.
Piszę to publicznie, abyś był spokojny o swoją nazwę gracza. Szczegóły na PW w grze, proszę o kontakt.
nie jest zainteresowany.
Wiem, bo pytalem
jest lista/ tabelka/ rozpiska tierów nagród 1-5 dla nordyjskiej otchłani?
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...2ych-(Dungeon)
tylko cos takiego
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi w nieodpowiednim temacie https://forum.mfo3.pl/showthread.php...na-14&p=388133
Niestety plan z expieniem na evencie chyba nie wyjdzie, bo na początku sierpnia moja dziewczyna wyjeżdża na kolonie wakacyjne dla ósmoklasistów, no ale cóż - pensja opiekunki jest ważniejsza niż gra w My Fantasy. :rolleyes:
Jestem pewny, że @Amaski jest w stanie Ci pomóc znaleźć inny sposob
Na której mapie obecnie najbardziej opłacałoby się użyć Złotego Pyłu?
Komnata minotaura też niezła - blisko na jednego z najlepszych minibossów w grze, jakim jest Szczurołak.
Podczas rozmowy z Gendo, kiedy ten opowiada swoją historię, wspomina o Tempusie. I teraz - czy jeśli mamy go pokonanego/spotkanego, to czy ten dialog jest inny i nasza postać wspomina o fakcie, że poznaliśmy Tempusa?
Bo osobiście tej wzmianki nie miałem, ale no też nie mam pokonanego Tempusa. W sumie to byłby fajny zabieg, który chciałbym pochwalić, jeśli jest on użyty faktycznie ;)
Maszynę zawsze warto bić, bo z niej żetony można nabijać ponad limit.
Macie jakieś pro tipy do żabich rajdów?
Póki co kieruję się zasadą olać wszystko, chodzić tak żeby zobaczyć jak najwięcej mapy i zbierać gwiazdki.
Od kiedy zdolność: Bastion zajmuje jedynie jeden slot?
Czy limit wymian na Lilie został zniesiony? Czy go nigdy nie było?
limit chyba tylko na zaby jest 20 dziennie
Potrzebuje na chwilę wytłumaczenia. Odnośnie tej tabelki od dunga. Czy na dovie który ma 100 lv będę miał tak samo trudno na kaidanie 91 lv czy ciut łatwiej?
Mam kilka zbędnych przedmiotów związanych z questami, czy mogę się ich jakoś pozbyć?
- Księga Duchów Opiekuńczych
- List z Oberży
- Srebrna Maska
- Zapiski Tuliusza