Tak, im większa róznica poziomowa między tobą a mobkiem/minobossem, tym mniej golda dostajesz.
Podgląd wydruku
o ile mniej sie dostaje?
Przykładowe zadanie dzienne: pokonaj 100 potworków A.
Jeśli bije je z graczami w grupie, to czy zaliczane będą gdy oni też będą biegać, czy to muszą być atakowane przeze mnie?
Zaatakowane przez ciebie
Jak to jest z pvp jak się walczy dwoma postaciami. Jak na jednej postaci waliłem 1/2 walki z daną osobą a na 2 postacie4 razy ta samą osobę to ile się żetonów dostanie? Połowę tego na 2 postacie?
Jak byście rozdali statystyki na 71-75 lvl dla poradnika poziomowego (czyli pod fabułę)? Moja propozycja dla woja:
70 -> 71: +5 obrona, +5 obrona magiczna (woj)
71 -> 72: +5 atak, +5 szybkość (woj)
72 -> 73: +5 atak, +5 szybkość (woj)
73 -> 74: +10 HP (woj)
74 -> 75: +2 MP, +8 szczęście (woj)
Statystyki na 75 poziomie (podane w kolejności wojownik/mag):
HP: 140
MP: 47
Atak/Atak magiczny: 160
Obrona: 80
Obrona magiczna: 80
Szybkość: 160
Szczęście: 143
Jakie najlepsze ity do kucia u Mariuszka w Urkaden na 2lvl kowala? (w sensie najlepiej opłacalne pod względem kosztów)
najlepiej coś z płomyków wiecznego ognia (tanio sprzedam, dużo sztuk)
a to nie tak że płomyki idą do każdej receptury? czy się mylę?
jeśli tak to jeszcze lepiej, ja robiłem pojemne zbroje, bo jakieś łatwe materiały na nie byly
Da się w jakiś sposób określić w skrypcie ile razy dana zdolność trafiła statusem? Np. moja postać gra porażenie dwa razy, a trzeci raz gra tylko wtedy kiedy nie trafiła chociaż raz
Mroczne Kapelusze, Wygodne Kapelusze, Pierścienie Zjawy/Celności, Gotyckie Pierścienie to taka topka u Czeladnika. Mroczne Kapelusze bodajże najlepiej ze względu na wyższy droprate Śluzów i Płomyków z potworków, no i Lwie Skóry są bardzo tanie :)
EDIT: oczywiście, że zobaczyłem to po tygodniu XD ale może jeszcze się komuś przyda zanim w temacie powstanie kolejna strona
Jaki jest mnożnik dmg Runy i kamienia
Na jaką przynętę złowić można Łososia? Brak informacji na forum na ten temat....
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...902#post363902
@down; zachęcam więc w takim razie zainteresowane osoby do stworzenia takiego :)
Dzięki.
Na temat łowienia powinien być zrobiony osobny poradnik swoją drogą.
Jest jakiś wzór na to kto zaczyna w walce czy jest to losowe?
Czy jeżeli program nie przechwytuję dźwięków przeglądarki to mogę legalnie użyć do odcinka (z MFO) oficjalnej muzyki jaka występuje w grze?
- - - - - - - - - -
Pytanie wydaje mi się lekko bez sensu bo jak u kogoś przechwytuje to nie ma problemu ale lepiej zapytać.
YouTube i tak się przyczepi.
Jaka myśl stoi za tą zmianą? Gemy i bez tego są tak śmieciowe, że nawet za darmo nikt nie chce.Cytat:
5) Halloweenowa Niespodzianka po otwarciu daje teraz drugą gwarantowaną nagrodę w postaci losowego gemu pierwszej generacji (oprócz dotychczasowej gwarantowanej nagrody w postaci złota lub żetonów). W losowej, trzeciej nagrodzie dodano możliwość wylosowania gemu 2 generacji.
z tego co rozumiem to po prostu taki maly bonus zeby te niespodzianki nie byly az tak bezuzyteczne, bo sadzac po tym jak jest napisane to nie zostalo nic zastapione - po prostu dostajesz gem kiedy poprzednio bys w tym miejscu nie mial nic
za 260k (z targu) dostalem mala miksture przyspieszenia, 20 zetonow i miecz plus, wiec niby 15k (srednia targowa tego gemu) do przodu, ale juz bym wolal dostac miksture odnowienia czy 5 mikstur regeneracji albo cokolwiek innego niz gem, a i reszta dropu tez jakoscia nie powala
To wystarczyłoby dodać mikro szanse na niedostępne już kolekcjonerki.
Czy na evencie Bożo-Narodzeniowym również dodane są aukcje kolekcjonerek z lat poprzednich tak jak w przypadku Halloween?
Jezu, wiem, że się da inaczej zdobyć. Zupełnie tak samo jak gemy, których jest nadmiar w grze.
Hejka, jak to jest z tymi wymianami progów za pielęgnacje ? Mam już ponad 700 progów pielęgnacji a 7 razy dostawałem żetony czy coś się zmieniło że już za progi nie dostaje się halloweenowej niespodzianki jak to kiedyś było czy tylko żetony są za pielęgnacje zamiast tych niespodzianek ?
czy ktoś wie od czego zależy % skuteczności podczas kopania rudy złota w Zakazanej kopalni (Wnioskuję, że im mniejszy zasób tym mniejszy procent) oraz jak często się aktualizują ilości złota do wykopania?