Tak
Podgląd wydruku
Co robię źle w quescie Ciepło-zimno że gdy podmieniam fałszywą księgę z prawdziwą to i tak kiedy wychodzę zakonnik mnie łapie i mówi że nie umiem kraść. Podróbka jest na pewno dobrze zrobiona.
jak złowić łososie i co zrobić z martwymi owadami?
Kto spędził w grze najwięcej czasu? Mianowicie jaki jest największy całkowity czas spędzony na jednej postaci. (najwięcej udało mi się znaleźć u gracza "Bukłak")
Czy można przerzucać kości między postaciami?
Czy wiadomo coś na temat miasta Oasis a idącym z tym nowym upkiem?
Kiedy można przenieść Mariusza do Nordii? :confused:
po co kamillo ma limit eny 10k skoro i tak gra codziennie po kilkanaście godzin? :P
https://mfo3.pl/r/bd54fe202
Czemu zostało 1hp po wybuchu??
W zakładce "Pomocnicy" mam napisane, że pomogłem jednej osobie, choć powinno być, że dwóm. Drugiej osoby nie ma nawet na liście osób, którym pomogłem. Czy jest to spowodowane tym, że - prawdopodobnie - ten użytkownik usunął konto, czy to błąd?
Gdzie dokładnie może być rzezimieszek? Pochodziłem sobie po sugerowanych lokacjach i nie natrafiłem na niego.
mogę dać za skrypt na smoka z podanymi "wymaganiami" wcześniej głowę herszta
- - - - - - - - - -
Jednak już nie chce, dzięki pomocy gracza Destroyer udało mi się go pokonać, polecam <3 ;)
jaki jest czas po którym dynia zdycha?
Czy jeżeli bije mobki które mają szanse zrespienia unikata bez energii masz szansę na danego unikata?
I jakie są szanse % na unikat
Jaka jest szansa na drop kolekcjonerki z herszta?
jak wyglądają ataki fizyczne rękawic włóczni buławy i topora bo zapomnialem?
jakie fajne mobki do bicia szybki 45 lv minimum 200xp od sztuki inne niz wampiry bo te są jakieś rude
Rośliniaki/Leśne Gnomy/Rusałki/Syreny/Rozbójniki/Nieumarli/Zjawy/Wampiry/Elfy
dzk
Jaki jest % szans na kości, pestki oraz Herszta?
jaka taktyka na herszta banitów na 44lvl?