Posty jak musaraja są przydatne w określaniu balansu.
Tym razem widać nie tylko to ,że 'mag' wygrał, ale ile za tą wygraną stało. Eq/zdolki etc
Podgląd wydruku
Posty jak musaraja są przydatne w określaniu balansu.
Tym razem widać nie tylko to ,że 'mag' wygrał, ale ile za tą wygraną stało. Eq/zdolki etc
Według ploteczek słyszałem, że na eq które losujemy ma wpływ delikatnie nasz poziom - aby właśnie wprowadzić balans.
Pewnie żetków też się to dotyczy. Więc nie licz na cuda Weluś.
900-1300, z równą szansą na każdy z wyników.
1400/1600/2000 z małą szansą
ale szansa na 700-900 tez jest
Dostałem Perłową Broszkę +4 czysto w MP (76) i jeszcze jedną, ale +0. Czy tak ma być? :D (jestem wojem)
Proponuje aby dodac do sklepu mozliwosc kupna perlowego eq.
https://i.gyazo.com/d4ddbd93506adb17...34e5834888.png
Zbugowała mi się ta wiadomość i nie znika.
f5 pomogło
Ktokolwiek wykorzystuje exploita(bug, dziura w systemie) na królu góry(na atakowanie etc.):
1. Jeżeli zgłosi się JAWNIE W TYM TEMACIE będzie miał zmniejszoną karę.
2. Jeżeli ktoś zgłosi kogoś kto tak zrobił i ta osoba wcześniej zgłoszona pewnie może liczyć na małą nagrodę.
3. Jeżeli ktoś zgłosi kogoś kto tak zrobił i jednocześnie sam tak zrobił może liczyć na zmniejszoną karę.
4. Jeżeli ktoś zgłosi kogoś kto tak zrobił oraz samemu nie przyznając może liczyć na dodatkową karę.
Czas start: czas do momentu w którym Tomi zbada sprawę.
czym jest exploit?
Może tylko ja o tym nie wiem, ale cóż xd
Edit: nie chce mi się googlować bo król góry xd
silny cios wciąż jest jak dla mnie za silny.
dwa razy padłem poprzez tą zdolkę: dziodziek bił mi z niej 900-1050, podczas, gdy normalnie biłby koło 700
mimo normalnej ilości defa (240) przegrałem, jak już wspominałem, nawet dwa razy...
to żarty jakieś? nałóżcie limit z 9 użyć i po kłopocie, bo to, co dziodziek ze mną robił, to po prostu jest nie do pojęcia
Na pytanie co to exploit:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Exploit
Zgadzam się, albo limit rzucić (Jak dla mnie to 9 to i tak za dużo),albo jakoś go osłabić.
260 obrony tutaj miałem.. -> KLIK
jak dobrze wiemy asasynek to hiter. w takim razie 260 obrony to nic. jego dmg na tobie dziwi mnie tym że nie był mocniejszy
Edit: + miał mobilke i dubel więc chyba nie liczyłeś że to przeżyjesz ?
Nie przesadzacie ? Przecież już i tak go osłabiali...
Silny Cios ma być Silny a nie słaby, usunięcie ciosów krytycznych wystarczy, tym bardziej że i tak będą wygrywać magowie
To nie silny jest za mocny tylko ja :cool: silny gdyby mial ograniczenie to bylby pewny (mozna by bylo zmienic nazwe na slaby cios) . po za tym biles mi tyle samo co ja tobie wiec mogles wygrac poniewaz nie mialem szczescia wiec zdolki nadajace statusy byly zabojcze dla mnie.
Każdy wie, że silny cios to przesada, ale niestety nie ma chętnych żeby go zmienić :/ Niektórzy używaja tej zdolki jako broni, gdyż nie chybia, a ma spory dmg nawet przy małym ataku.
A co do wygrywania KG przez magów to nie jest jakoś to zauważalne, na obecną chwilę wygrał 2x woj i 1x mag oraz dziś też na 66% też wygra woj
PS. Dziodziek gdybys byl silny to bys widnial w rankinach PvP, a Cie tam nie ma, wygrywasz bo uzywasz silnego ciosu jako broni i to tworzy kosmiczna przewage :) powinien on byc ograniczony jak czysty cios
jezeli chodzi o usuwanie tej tabelki w html to ja tez kilka razy sprawdziłem sobie przeciwników z kim chi
@down: to chyba się nie liczy, ale tak robiłem też xd (wchodziłem agleblą na widownie)
Serio usuwanie tego okienka to wykorzystywanie błędów gry? ;P Rownie dobrze mozna przyjść na widownie drugą postacią i sobie podejrzeć :)
Tak czy inaczej ja również kilka razy sobie sprawdziłem kogo mogę zaatakować :D
up: bardziej chodzilo mi o to że wywalałem sobie okienko "Oczekiwanie na rozpoczęcie...". a mozna to porownac do wchodzenia na widownie mala postką ;P
Nie to nie to.
Odnośnie silnego ciosu - poszła zmiana, że ma koszt:
10 + 5mp za użycie
użycia:
1. 10mp
2. 15mp
3. 20mp
4. 25mp
5. 30mp
6. 35mp
ITD
Koszt bazowy 0, więc może być użyty na klątwie.
Brak many odpowiedniej many stosunkowo mniejsze obrażenia lub ich brak/branie jak normalny atak.
Do ugadania
Gratulacje, to teraz proszę o to, żeby nie można było go dostać, bo nie chcę dostawać tak bezużytecznej zdolności tracąc tym samym inne, lepsze.
Albo skasować profesje wojownik..
nie wiem czy to takie straszne nerfy, nie mialem okazji przetestowac, ale ze spora iloscia mp i jeszcze pasywka pajeczej zbroi to przeciez szlo ostro cisnac tym silnym ciosem bez skonczonosci
teraz w niektórych przypadkach będzie wręcz lepsza ta zdolka, a ograniczy to skrajnie patologiczne gnębienie
No, a teraz jeżeli w ogóle ktoś go będzie używał to może z 5 razy, później już nie będzie sensu jak ta zdolność będzie wyżerała ponad połowę many
- - - - - - - - - -
To mam pomysł - może warto zrobić tak samo z magami? Niech każde ich zaklęcie kosztuje coraz więcej, zaczynając od 30 MP. Kto jest za?
No to dlaczego większość królów wygrali magowie?
Bo wojownicy wybijają się między sobą?
Szczególnie że to hiterzy zwykle.
W ten sposób oszczędzają miksy.
3 na 4 ataki Asasynka były skierowane w wojowników.
Nie liczę ostatniej rundy gdy nie miał po prostu kogo innego do zaatakowania :)
Tylko, że w przypadku maga większa gwiazdka zwiększa obrażenia, a Silny Cios? Co niby będzie zwiększane przy ogromnym koszcie many (czasem większym niż zaklęcie)? Nic.