Bo się nie opłaca ich sprzedawać.
Podgląd wydruku
co ile dokładnie respią się niebieskie kryształy?
Łowienie w Nordii: Ile mamy % na wyłowienie ryby, gdy mamy komunikat "ryba bierze" ?
kartę złotej rybki dostajemy nawet po wypuszczeniu jej czy musimy ją zatrzymać aby otrzymać jej kartę?
Czy jest limit zakładania nowych postaci w związku z ilością usuniętych postaci?
Czemu dźwignia i ogólnie cała winda w starej kopalni nie ma żadnego dźwięku?
Jakie surowce trzeba (po wykonaniu questu kowala w azarad) na eq z głębin?
Jakie skłądniki mogą występować w kombinacji potrzebnej do wykonania rogu w quescie,, przesyłka za ocenu''.Wiem o pazurach wilkołaka, kruszony lód, orle pióra,róg Armiana i róg kozicy.
Róg Arimana + Polarny Pył
Róg Arimana + Pazur Wilkołaka
Róg Arimana + Niebieska Łuska
Róg Arimana + Orle Pióro
Róg Arimana + Gałka Oczna Arimana
Róg Kozicy + Polarny Pył
Róg Kozicy + Pazur Wilkołaka
Róg Kozicy + Niebieska Łuska
Róg Kozicy + Orle Pióro
Róg Kozicy + Gałka Oczna Arimana
Ok, co zrobić żeby zapierdziany lavos przestal przeszkadzać mi w kopaniu? Zabiłem go dwukrotnie i nic to nie dało. Dodam, że rozchodzi się o drugą postać.
Ile jest questów?
Nawet po wypuszczeniu.
Nie ma.
Przeoczenie.
Trzeba posunąć się z fabułą wystarczająco daleko.
Początkowo Lavos cały czas przeszkadzał w kopaniu, ale po rozdaniu artefaktów zostało zdjęte to ograniczenie
Wystarczy wejść w dziennik, któregokolwiek gracza z najwyższym poziomem i policzyć jego questy w dzienniku. Oprócz nich dochodzi sporo mini-questow, które nie są tam wliczane.
Co się wydarzy po uzyskaniu 2000 kopań u Azzo w lokalizacji Zakazana Kopalnia: Mechaniczny Most
Mam pytanie czy można jakoś edytować swój temat gdy mam blodake? Bo ja na handlu zapomniałem ustawić, że to jest nieaktualne i nie mogę tego zrobić iż dałem już blokadę.
Z tego co pamiętam-bedziesz mógł kupić rękawice i kilof za mf.
Te itemki dają ci udogodnienia przy kopaniu
Dziekuje ;)
Około ile energi potrzeba, żeby wykonać cały Quest "Tajemnica Księgi Krasnoludów"?
wiecej 2-3k
Z tego co widze ukończyłeś tego questa w maju tego roku czyli jak już wszystkie współrzędne są znane, poradniki solucje itd. :)
napisałem wyżej że może to być mniej niż 1000 właśnie z tego powodu
problematyczne lokacje to ta z arimanami i życiodajne źródła, tu już liczy się fart
O co chodzi dokładnie z komunikatem ,,Nie możesz zebrać natychmiast dwóch kolejnych kryształów po sobie.''?
Dokładnie o to, co jest napisane w komunikacie. W starej kopalni już dość dawno temu wprowadzono ograniczenia na zbieranie kryształów (zależne od ilości zebranych na konto, jeśli się nie mylę). Aktualnie drugi pod rząd kryształ możesz zebrać po upływie 15 minut od jego respu.
Wyklęta Góra: Jaskinia Sześciu Ścieżek
Na cokole pomnika można odczytać informację:
"Tu walczył Kubaz, wielki bohater i wojownik Devos.
Zasłynął męstwem, odwagą i zaangażowaniem w walce przeciwko 2xCyklops.
Cześć jego pamięci!"
https://mfo3.pl/r/b30712164
https://mfo3.pl/r/b897dae35
pokonałem na mniejszym poziomie czy to nie powinienem mieć teraz pomnika ?
Czy szczurołak kiedyś był szary czy mi się wydaje tylko?
Był. Ale jadł za dużo marchewki.
No właśnie ciekawi mnie motyw takiej zmiany xD
Cześć
Czy, aby odblokować dalszą część questa (odblokowanie wejścia przez lavę), czyli rzucanie śnieżek z pola [18,13] najpierw muszę pokonać Lavosa?
Gdyż jak rzucam śnieżką to piszę mi, że Lavos nie jest zadowolony oraz, że nie udało CI się nikogo trafić.
Tak