Skąd się bierze aktywnych członków drużyny?
Podgląd wydruku
Skąd się bierze aktywnych członków drużyny?
mam pytanie, co to znaczy mieć drużynę w tej grze?
Poza zakładką i czatem kompletnie nic ;)
- Jak to jest mieć drużynę, dobrze?
- Moim zdaniem to nie ma tak, że dobrze albo że nie dobrze. Gdybym miał powiedzieć, co cenię w drużynie najbardziej, powiedziałbym, że ludzi. Ekhm... Ludzi, którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam. I co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na naszą drużynę. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję drużynie. Dziękuję jej, drużyna to śpiew, drużyna to taniec, drużyna to miłość. Wielu ludzi pyta mnie o to samo, ale jak ty to robisz?, skąd czerpiesz tę radość? A ja odpowiadam, że to proste, to umiłowanie drużyny, to właśnie ono sprawia, że dzisiaj na przykład expię, a jutro... kto wie, dlaczego by nie, oddam się pracy społecznej i będę ot, choćby respić... znaczy... minibossy.
https://prnt.sc/1sp98oj ile to zajmuje?
Trafił ktoś kiedyś szóstkę w loterii liczbowej w Klubie Wyznawców?
wiem, jesli dobrze pamietam, to prawdopodobienstwo trafienia 6 w lotto to bylo jakies 1 do niecalych 14 milionow xD. Tak wiec jestem ciekawy, czy ktos juz mial (albo chociaz piątkę). Prawdopodobienstwo, ze ktos taki byl jest bardzo niskie, ale nigdy zero, dlatego spytalem ;p.
Nie no glupoty gadam z tym 1 do 14mln, tak serio prawdopodobienstwo to 50/50. Albo trafisz, albo nie :trollface:
https://prnt.sc/1t2n93g
https://prnt.sc/1t2naia
pomoże ktoś?
Spróbuj coś takiego:
Król Trefl
Siódemka Karo
Dama Pik
Walet Kier
Czy w dalszym ciągu powinno się coś dostawać za 500 wymienionych śnieżnobiałych lotosów?
Mam pytanie, co ile odnawiają się kryształy ognia i arniki górskie?
Czy dam rade bez problemu(za pierwsza próba bez zbytniego myślenia nad ruchami) zabić lodowe ostrza z mieczem na -25, mając 300 defa i 320 speeda?
Myślę że nie obejdzie się bez zbytniego myślenia jednak za 1 da radę na pewno. Na -10 to bez zbytniego myślenia.
EDIT: Chyba, że masz na myśli 64 lvl
Raczej nie lepiej mieć odwrotnie atry.
O ile zmniejszy się dmg(od woja bijacego włócznia), gdy atrybut włóczni podbije o 10%, ale stracę 30 defa?
Zależy od konkretnych wartości twojego defa i ataku przeciwnika.
To będzie mniej więcej coś takiego (dla bazowego 789 dmg włóczni i 290 ataku z EQ przeciwnika, no i 0% wpływu atru):
360->330 = 8.75% wzrost dmg
330->300 = 9.7% wzrost dmg
320->290 = 10% wzrost dmg (optymalna granica, poniżej opłaca się bardziej przyrost 30 defa niż 10% atru)
300->270 = 10.7% wzrost dmg
270->240 = 12% wzrost dmg
240->210 = 13.6% wzrost dmg
210->180 = 15.8% wzrost dmg
180->210 = 13.6% spadek dmg
210->240 = 12% spadek dmg
240->270 = 10.7% spadek dmg
260->290 = 10% spadek dmg (optymalna granica, powyżej bardziej się opłaca przyrost 10% atru niż 30 defa)
270->300 = 9.6% spadek dmg
300->330 = 8.8% spadek dmg
330->360 = 8.1% spadek dmg
0czywiście przeciwnik może mieć broń z bonusem w obrażenia i to zawsze nieco zmieni dmg, no ale optymalna granica około 290 defa powinna zostać taka sama.
No niestety w tym przypadku obrażenia się zwiększą (nieznacznie), natomiast jeśli zostanie podwyższony atrybut a obrona pozostanie na tym samym poziomie, to już można liczyć na konkretne spadki obrażeń.
LINK
Limit dla konta na wymianę lotosow wynosi na 1 postac czy na 2 postacie w nordii? Oczywiście po 10 szt :P
Twoje konto może wymienić maksymalnie 20 lotosów na jeden dzień.
rly? 40 uniku i ostrza same sie biją
poda mi ktoś skrypt dla woja na fenrisa, bo ostatnio znaleść nie mogę nigdzie
jak zapłacisz 50k to ci wyśle
Czy polarne rękawice bedą nakładać status paraliż na dyniogłowe?