No nie da się poddać :/ Niestety musisz zabić swojego kompana żeby była taka możliwość
Podgląd wydruku
Załącznik 15232
Załącznik 15233
Czy to nie przesada dawać prawie identyczne skiny?
Zauważyłem tylko 2 różnice pomiędzy tymi skinami:
-Wersja 60mf ma peleryne a 10mf nie
-Wersja 60mf ma nieco jaśniejszą koszulke
Według mnie każdy skin powinien się czymś wyróżniać wśród innych skinów, posiadać indywidualną cechę, a te 2 skiny nie różnią od siebie zbyt wiele
Załącznik 15234
Załącznik 15235
Tutaj tak samo ;v
Ale to tylko moja opinia, może takie podobne stroje się komuś podobają, i raz ktoś chce nosić skin z płaszczem/peleryną a raz nie ;)
Załącznik 15243
Te ikonki zawsze były tak krzywo?
Nie były.
Ktoś mi mówi, że za dawanie Rank mogę dostać bana na 30 dni. Czy to prawda, bo znaczy ja tylko gdy ktoś mnie zaatakował na Arenie to czasami się poddaje https://mfo3.pl/r/b196b3a34 ponieważ naprawdę ja nie chce walczyć i zajmuję się czymś innym, a czasami ktoś mnie łapie podczas bicia mini np. Grozi mi kara?
Celowe oddawanie/sprzedawanie ranku może zostać ukarane. Kara jest ustalana indywidualnie, więc nie zawsze wynosi 30 dni. Jeżeli natomiast nie dogadujesz się ze swoimi przeciwnikami na ten temat, lecz robisz to tylko z własnego braku przekonania do walk PvP nie spodziewałbym się kary.
Czy jest jakakolwiek osoba która trafiła szóstkę w Lotka w Mfo3?
Szanse są takie same jak w prawdziwym lotto (jakieś 1:14000000), więc strzelam, że nie.
czy przebicie z potworów w nas zawsze trafia?
Nie znam wzorów na % trafienia, ale może chybić zarówno na ślepocie jak i bez.
https://s1.mfo3.pl/game/details.php?bid=b81682c91 - 7 tura
Dziękuję
Czy zamierzane są jakies turnieje na 80 lv?
Dlaczego ludzie z 80 poziomem biją fenrisa, skoro drop z Arktosa i Giganta można dużo drożej sprzedać?
ktoś musi dropać wilcze EQ
wydaje mi się że wszyscy już mają eq arktosa i giganta i nikomu się tego bić nie chce
Fenris ma niskie koszta respa,
Za bicie wargów dostajesz też kły które możesz wymieniać a także, skóry(tutaj akurat mały bonus ale zawsze coś). Po za tym bardzo dobrze że biją bo łatwiej o wymianę dla osoby pomiędzy 70-77lvl.
Pamięta może ktoś ile % wynosiła szansa na drop eq?
Ubiłem 204 lodowe wróżki i nie mam shakti to jakiś bug?
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...two-statystyka
Sprawiedliwa losowość nie polega na tym, że za każdym razem dostaniesz shakti po 150 ubitych mobach.
Ona modyfikuje szansę na wyższą, gdy walki zdarzają się rzadziej, a na niższą gdy częściej.
Tak niewielki odchył nie jest zresztą niczym niepokojącym, bij a wreszcie ją spotkasz.
Czy limit złota w depozycie za poziomy dodatkowych postaci po usunięciu postaci jest usuwany, czy jest tak jak z limitem energii?
Wymiana czego daje żetony?
Jaka jest realna szansa na trafienie kart i uzbrojenia z: minibossów i unikatów?
Czy status krwawienie może zabić?
Dlaczego kłujący pocisk nie zostanie osłabiony? przecież on jest za mocny i nie mam zamiaru tracić cenne miejsca w skrypcie na zabezpieczanie sie przed tym badziewiem.
Czy mogę dostać bana za wyzywanie, bo trochę obraziłem Marysia i teraz sie skarszy na forum czy czymś tam, bo mówiła, że właśnie wylatuje i tak dalej i ma dowody na to, ze wyzywałem ją, ale to później jak mówiłem, że przepraszam żartowałem, że to ma być śmieszne szkoda mi... itp to kurcze w ogóle mu nie pokaże i usunie z screena gdyż zawsze tak jest. Najlepiej pozbyć się każdy niepotrzebny atom co mnie usprawiedliwia i nie będzie wtedy wiadomo o mnie. Już widzę na czarno jak z zaawansowanego painta stworzyła z tych słów najlepszy utwór pod tytułem: Pasy daj **** xd
W takim razie grozi mi ban? i jaki
Macie jakiś pomysł na konkurs do zrobienia?
Odpadają:
- teleturnieje PvP
- plastyczne nieantkowe
- pisarskie