Iryna w mieście
rano:6-9
południe:11-14
wieczór:19-24
Podgląd wydruku
Iryna w mieście
rano:6-9
południe:11-14
wieczór:19-24
Dzieciaki w Iglo też zmieniają swoje pozycje (chyba co godzinę) parzyste i nieparzyste
nie, otwarcie obory było o 16 xD
Zakapturzony w Devos
czy szansa na drop z unikata jest większa?
Kiedy można spodziewać się następnej obniżki cen u kowala?
Co stoi na przeszkodzie, żeby obniżka była permanentna? :D
Czy za wymianę homarów można dostać eq Arktosa, Zorzy i Giganta?
Czy planowane jest wprowadzenie u mistrza areny eq na 80 lvl za żety?
Biłem Tanatosa i nie zdałem testu pomimo tego, że: mój atak to 283, szczęście 160, szybkość 334 a 334+160+283=777 co jest podzielne przez 111. Co robię nie tak?
Na kiedy(około)planowany jest event walentynkowy?
Kiedy można rozpocząć quest Władza ponad wszystko?
czy da się przejść całą grę bez MF?
https://forum.mfo3.pl/showthread.php?26428-Pytania Takie pytania tutaj zadawaj
I tak da sie przejsc
ok myślałem że muszę kupować żeby przejść
Aby wykonać wszystkie dostępne questy nie trzeba wydawać żadnych punktów mf.
Jaka jest szansa na wykopanie mapy skarbów ? Wykonałem 2k kopań i nadal nic.
Bodajże 1%, lecz przedtem trzeba zrobić 1000 kopań, aby była jakaś szansa na wykopanie.
on już zrobił
sluchajcie bo mam takie cos czasami
Liga Brązowa - walki manualne: Aby otrzymać nagrodę za aktywność, musisz być na jednym z poziomów rankingowych (20, 30, 40, 50, 65, 80). Osiągnij jeden z tych poziomów lub skorzystaj z usługi 'Poziom Rankingowy', która cofa i blokuje poziom na najbliższym poziomie rankingowym.
I mam pytanie jaka to jest nagroda. Wiecej zetkow?
Wejdź w profil i kliknij w ligę w której jesteś to wyświetli się cała rozpiska z nagrodami tygodniowymi
Czy walcząc z Tonberrym podobnie jak z innymi unikatami wyróżnia się on czymś specjalnym. Chodzi mi o to czy muszę posiadać na niego określone EQ/zdolności czy też w odpowiedniej turze zastosować jaką kontrę na przykład jak to miało miejsce na bombie przeczekanie aby uniknąć remisu? A może jest on czymś w rodzaju plazmy?
https://forum.mfo3.pl/showthread.php?31789-Tonberry
Cytat:
- Gdy tonberry użyje klątwy tonberrego przez 3 tury zadajemy mu normalne obrażenia wtedy można używać zdolności pewny cios bądź czysty cios zależy czym bijemy )
- Pchnięcie Nożem to jest używane o określonych turach, tury te możemy obliczyć z średniej obrażeń osądu losu używanych na początku walki.
Z jakich składników wytworzyć zaklęty róg(wszystkie możliwe kombinacje by się przydały)
Czy za grupę 3 potworów wielogatunkowych (np. 2 żaby i 1 dwugłowy wąż) są oddzielne żetony za zabijanie właśnie tej konkretnej grupy?
Kto jest twórcą Questa "Kowal na swoim"?
Jeśli czeladnik przeprowadzi sie na polnoc to nadal bedzie dostepne stare eq z urkaden?
Jo
Co ile pojawiają się Kostki Lodu?
Co dobę.
Jest gdzieś rozpiska do każdego lvla jak są rozdawane automatycznie punkty statystyk przez grę? W sumie to mi chodzi o to żebym wiedział ile sam muszę rozdać punktów w manę na wojowniku, żeby mieć manę na dwa leczenia i drenaż bez używania mikstury many, chyba że nie ma to sensu.