Nominuje esq (tosenevrati) za piekne mapki i lata testowania
Podgląd wydruku
Nominuje esq (tosenevrati) za piekne mapki i lata testowania
Według mnie esq zasłużyła na bycie w tej grupie, więc jestem za dodaniem jej.
#dajemyvipesq
Nominuję Asasynka jego filmiki z Nordii pewnie pomogły wielu graczom
>asasynek
>zasługi dla gry/forum (nie wliczam w to wiki)
Choose one
Asasynek był testerem bodajze devos, tworzył też poradniki. Nie uważam jednak aby jego zasługi były aż tak duże aby otrzymać potężną rangę.
Asasynem zrobił wystarczająco poza jednym że brak mu kolesiostwa z Krycha.
Nominuję Kryche
Wg mnie Asasynek ma szansę na vipa w kwestii gry, jeżeli będzie przyciągał nowych graczy za pośrednictwem kanału (czy ktokolwiek inny dzięki komu przybędzie naprawdę sporo tych graczy), ale jeżeli mają się doliczać kwestie na forum, to może się to skomplikować
Nominuję herbatoholika za duży wkład w tworzenie rzetelnych poradników oraz nierówną walkę z forumowym zepsuciem.
Nominuję MasterOfPuppets
Był przez kilka lat super moderatorem
Był jednym z lepszych testerów.
MoP został dodany.
zgłaszam Gustawa Rapiera, robi bardzo dobre poradniki :)
zgłaszam gracza Goldenko - jak bierzemy pod uwagę tutaj tylko zasługi, to mu się należy - bardzo dobry moderator, Człowiek wielu talentów, filantrop, osoba nieszablonowa, wielowymiarowy, nieosiągalny dla bytów tego świata, skromny ale zarazem bardzo ambitny człowiek.
Makarov jest do przemyślenia, Goldenko odpada i mogę obiecać, że za mojej kadencji nie dostanie żadnej rangi innej niż "User". Ew. "Zbanowany".
Czemu post Lilki II został skasowany?
Bo nie będę odnosił się do Twojej sytuacji po raz kolejny - temat został skończony, a Twoja kandydatura jasno odrzucona. I nie mam zamiaru dyskutować - takie posty będę usuwał.
Wolność słowa zrobiła brrr, gorzej niż u Ruskich
Edit. Administrator dalej narusza 1 punkt regulaminu forum cytat "Zanim postanowisz komuś odpowiedzieć, pierw przeczytaj swoją wypowiedź, jeśli jest ona napisana w negatywnym tonie - lepiej będzie jeśli w ogóle jej nie wyślesz."
Edit 2. Możecie dawać mi kneble, ale głosu rozsądku i tak nie uciszycie
Lolka ma rację.
Ja sugeruję, żeby GoldenkoPL nie miał rangi Zasłużeni, ale odzyskał moda. To dobry chłopak, nie miał na celu niczego złego i obiecał, że już nie będzie.
Wolność słowa tak nie działa.
Trochę nadinterpretujesz ten "negatywny ton". Odmawianie, czy ogólnie przekazywanie złych informacji to nie jest "negatywny ton". Krycha wypowiadał się w najgorszym razie neutralnie.Cytat:
Edit. Administrator dalej narusza 1 punkt regulaminu forum cytat "Zanim postanowisz komuś odpowiedzieć, pierw przeczytaj swoją wypowiedź, jeśli jest ona napisana w negatywnym tonie - lepiej będzie jeśli w ogóle jej nie wyślesz."
Zresztą gdyby to faktycznie był "negatywny ton" to zgodnie z cytowanym punktem regulaminu, admin by po prostu wam nie odpowiadał na pytania, nie sądzę żeby to było lepsze rozwiązanie :D
#free GoldenkoPolskaPolskaHusariaDoBojuPolskaGurom
Jak u ruskich jest lepiej, to polecam wyprowadzkę, wypowiedź krychy nie była negatywna, a w tonie lekko humorystycznym. Krycha jest adminem forum, on decyduje zarówno o ekipie forumowej, jak i na tym kto ZASŁUŻYŁ na rangę zasłużeni. Takie jego prawo, taka jego decyzja, że zawiódł się na złociszku i mu nie przyzna rangi zasłużony, bo według Krychy nie zasłużył. Koniec tematu. Dalsze spamowanie na ten temat to tylko proszenie o bana.
No to już wiesz ;)
Grupa zasłużeni powstała z inicjatywy Krychy, więc on ustalał kto decyduje o przynależności do niej. Innymi słowy: Krycha tą rangą uhonorowuje osoby, które wybierze. Przeczytaj pierwszy post w temacie, jeśli nie rozumiesz, że to nie użytkownicy wybierają zasłużonych.
Nominuję Arczana za pełnienie funkcji moderatora Rozmowy.
Oddalam.
Nominuję Lisu aka Wróciłem
Systemofadown
> Były tester
> Obsługiwał panel i zajmował się małą częscią upka Nordia.