Umierała powoli jak czekało się na Devos
Rekord online 282, dnia: 01.03.2015 19:57:14. 282 osoby kilka dni po upie Devos także po Nordi może będzie z 300 osób.
Podgląd wydruku
tak kompletnie abstrahując, bo nie mam zbytnio ochoty czytać tych wypocin.
Ty porównujesz wpływ upka Devos na aktywność do jakiegoś upka wielkanocnego?
To niezły tester.
Zastanawia mnie jakie inne zgłoszenia wpłynęły, że przyjęli akurat ciebie (pewnie Mapy się zgłosił xDD)
Chyba że tutaj zaszło coś podobnego :3
jak to kamillo kiedyś po znajomości z rumplem dostał sędziego. Stare dobre czasy
Że MFO3 = MFO2 ale usprawnione
Nordia - jakie by niebyły questy to z przyjemnością czekam na upka bo wierze że admini nas nie zawiodą
Ja uważam, że rekord ilości osób online nigdy nie zostanie pobity. Pewnie nawet nigdy nie dostaniemy aktualizacji po Nordii (co najwyżej coś w stylu Wyklętej Góry)
właśnie, gra umrze zanim administracja cokolwiek zrobi z Azarad, chyba że zrobią to w rok, wtedy nikt jeszcze nie wbije 82 lvl
żadne usprawnienia eventów nie odżywią tej gry, co najwyżej dla takich eventowców, co cieszyliby się, że np. dodali nowego chowańca (bez urazy), jedyne na co kilkaset osób czeka to Nordia, a później będzie 80% tych kilkuset, doczekaliby się, i w samym Azarad zostałaby jakaś setka graczy
to tylko teoria, bez urazy dla nikogo
Będą dwa ponieważ jak najeżdżasz na budynek koło Azarad to jest napisane klasztor czyli lokalizacja "dostępna" bo np. przy pustyni koło Scythe nie jest napisane nic. Taka teoria xD
Azarad wejdzie wraz z Nordią, bądź niedługo po niej.
Ależ wprowadzacie w błąd...
Będzie sama Nordia. Niedługo po niej to tak jak każdy inny up.
czy to ma znaczenie czy kopię w 3 dołkach czy tylko w 1? wykonałem juz 3465 ruchów łopatą, jedynie w środkowym dołku, a mapy dalej nie ma
ma znaczenie bo mapa jest w losowym dołku (konkretnym dołku przypisanym do postaci)
takie pytania w 2k18 lul
czy jest jakis poradnik albo umie ktos wytlumaczyc jak stworzyc eq +7/8 na np 40lvl jak jest najtaniej/najlepiej/najlatwiej jak wy robicie eq +7/8
Nie ma żadnego dobrego sposobu, no ew. kupno tanio od jakiegoś "randoma", który nie za bardzo ogarnia kucie. A stworzenie eq wymaga 2 itemków +3, powiedzmy, że żółwi panerz, i oba po 7 pkt. Jedna 7 pkt w deff, druga 7 w mdeff. Wtedy masz 100% szans na +7 i 50% na +8