Ja chciałbym jeszcze raz God mode On.
Podgląd wydruku
Nwm, czy to dobrze, ale jak uważasz...
Tak, ale te same sposoby nie działają. Np. nie można sb obniżyć hp, bijąc siebie, by wzmocnić gniewny, bo antysabot działa. Opłacalne są różne buildy, nie tylko hiter. Nie ma rankingu, nie ma żetonów za walki, nie ma expa.
Inna, będzie ciekawie, god mode on może wrócić, ale po jakimś czasie. Najlepiej, jakbyś każdą specjalną losował z puli możliwych specjalnych edycji. Inaczej mówiąc może się zdarzyć, że 2 specjalne pod rząd będą god mode on, a może się zdarzyć, że dopiero za rok się trafi znowu.
Póki co God Mode ON jest gotowy na tyle, że wystarczy zmiana wartości jednej zmiennej, by działał/nie działał.Cytat:
Inna, będzie ciekawie, god mode on może wrócić, ale po jakimś czasie. Najlepiej, jakbyś każdą specjalną losował z puli możliwych specjalnych edycji. Inaczej mówiąc może się zdarzyć, że 2 specjalne pod rząd będą god mode on, a może się zdarzyć, że dopiero za rok się trafi znowu.
Zobacze może się wyrobie na czas ;)
Proponuję edycję "każdy gracz dostaje 3 anti w podstawowym pakiecie"
Kiedy zniesiesz tą cholerną przewagę wojowników? Zrobiłeś maga to nawet w eq +7/8 nie umiałeś wbić 500 ranku i nadal masz wątpliwości przez to jest żałosne.
Przecież jest równo. A na KG mało magów wygrywa, bo mało magów z topki bierze w nich udział.
https://mfo3.pl/r/b5a9ea91e
To nie miało być naprawione?
Poprawka wisi na dev - spytam się Tomiego czy zmiana poszła na live czy to bład poprawki
- - - - - - - - - -
Następna edycja(sobota) -> GOD Mode ON
Cena eq o mocy +3 i większej: koszt zmniejszony o 33%, teraz będzie to dwukrotność dla zakupu eq 0 - 8
Prawdziwy god mode by był żeby tylko losowało eq od +6 do +8. po 5 eliksirów, 20x miks życia każdy i mp każdy, Odnowienia 1,2 i 3 x6, Żetony 2000-3000. Każdy gracz dodatkowo dostaje 10 Anti, Rumianków, kropli do oczu, I również Miks regeneracji x10. Skupienia,Mobilki i szybkości x5. Osłona i osłona magiczna. A zdolki to by było od 50 do 75% na zdobycie specjalnych o i również same gemy 2.
Odnośnie kosztu przelosowań ekwipunku:
2 MF nie powinno być wartością stałą, powinno to wyglądać tak:
Pierwsze przelosowanie 2 MF, drugie 4 MF, trzecie 8 MF, czwarte 16 MF, piąte 32 MF i tak dalej.
Albo 2/4/6/8/10/...
Bo to dwie zupełnie inne rzeczy.
proponuje przedłużyć czas do 22:00 na zakup biletu na kg ponieważ event trwa czasami dłużej niż 21 tak jak np dziś i nie moge iść obejrzeć finału.
Używam artefaktów, nie zauważyłem, by były bardzo drogie.
Na 80 lvlu, MoPek tak mówił. Czy raczej Tomi, a Mopek mówił, że przed nordią na pewno nie będzie. Swoją drogą, grając deferem na 65 lvlu, doszedłem całkiem daleko. Może wy po prostu narzekacie, bo nie macie co robić? Albo po prostu jesteście słabi?
Ostatnie 15 edycji:
7 zwycięstw osób z poziomem 65+ (Asasynek 67, Welovethisgame 68, fakerino 68)
8 zwycięstw osób z poziomem 65 (6 różnych osób)
A najśmieszniejsze jest to, że na poziomach 67/68 bierze udział z 5 graczy, 3 z nich wygrało KG i wszyscy regularnie są w top 5. Widać, że na 65 poziomie jest więcej często chodzących osób z topki niż na 65+, ale wygrywa tyle samo.
U maga też.Cytat:
U wojownika są wystarczająco tanie.
Jestem ślepo przekonany, że gracze 65+ nie mają przewagi. 150-200 żetonów to wystarczająco, żeby opracować jakąś sensowną taktykę pozwalającą o ile nie przechylić szali zwycięstwa na swoją korzyść w walce z graczem mającym wiecej stat. Nie moja wina, że gracze z 65 poziomem nie umieją kombinować ani nic wymyślić.
60% graczy na 67-68 wygrywa KG. Są to trzy osoby. Jedna z nich nie wygrała ani razu przed zmianą z poziomami rankingowymi. Drugi wygrał 5 razy przed zmianami i 6 po, a to różnica 30 edycji. Trzeci, pomimo kompletnego osłabienia hiterów, nadal wygrywa. Tylko jedna osoba przed zmianami aktywnie uczestniczyła w PvP. Pozostała dwójka regularnie dochodzi na drugie piętro góry.
Z 8% graczy na 65 wygrywa KG. Bierze udział z 15 osób z topki. Wygrało 6. Większość wygrywała przed zmianami. Wszyscy aktywnie uczestniczą/uczestniczyli w PvP.
Śmieszne, prawda?
Czemu gdy jest mowa o "65+ mają przewagę" to macie na myśli o 3-4 osobach?
ponieważ mówią tylko i wyłącznie o tych co dochodzą dalej. o wyższych levelach odpadających szybciej nie wspomną bo po co nawet jak odpali w 2 rundy to i tak mają przewagę.
Więc jak już macie osłabiać to proponuje więcej strat w żetach bo przypominam że eventy mają zachęcać do wbijania wyższych leveli ;)
Patrzę na tych, co chodzą aktywnie, a na 67-68 jest ich niewiele. UPS, POMYLIŁEM SIĘ. Aktywnie chodzi CAŁE 6 OSÓB! Z tego 3 wygrały, a wszyscy regularnie są w top10! No, co za straaaaszna pomyłka!
Ranking tego cyklu:
68lv
67lv
68lv
65lv
67lv
66lv
65lv
65lv
65lv
65lv
Połowa z top10 mają ponad 65 poziom.
Ten to Blond akurat - i wszystkie wygrane miałem przed zmianami z lv, więc nie wyjaśniaj swoimi fanaberiami rzeczami niezwiązanymi ze sprawą.Cytat:
66lv
Ten to Patii, a nie Blond.
Nie kłam.
Dobra, zwracam honor, myślałem że mówisz o "najwięcej zwycięstw w evencie"
Zgadza się, osoby z wyższym lvlem mają przewagę. I co z tego? Wy cofając lvl wybraliście tygodniowe żetony, oni wybrali przewagę tych kilku pkt statystyk, żeby wygrywać na KG. Dlaczego wy jesteście tacy zachłanni, że chcecie mieć wszystko? Tyle czasu było mówione, że gra jest nastawiona na wbijanie lvla, a teraz te osoby, które wbiły wyższy poziom są na każdym kroku dyskryminowane, bardzo logiczne :)