na nałożenie statusu, tu zatrucia nie mają wpływu uniki, mają natomiast na celność ciosu fiz.
zawsze myślałem, że 0.7-1.3 jest szansa od 30%, ale może i 50
Podgląd wydruku
na nałożenie statusu, tu zatrucia nie mają wpływu uniki, mają natomiast na celność ciosu fiz.
zawsze myślałem, że 0.7-1.3 jest szansa od 30%, ale może i 50
Na nałożenie statusu to wiem, tutaj chodzi o celność krytycznego czy mają wpływ ;>
Może i 30%, to 50% to czysty strzał. W magów trafiam przeważnie 2/3 razy, więc nie wydaje mi się, że 30%, ale to tylko mój strzał (może celny).
ja jestem magiem, więc jestem z tej drugiej, teoretycznie gorszej strony :D - NO TO CZEKAMY NA GÓRĘ
Jak zdobyć link do raportu? Bo jak klikam na kartkę to pokazuje mi się to okienko z wynikami walki i id walki ale niema żadnego linka.
Prawym przyciskiem i kopiuj adres odnośnika.
czy HP ma jakiś limit z gemów ?
bonus z gemów nie przekroczy nigdy 50%
Czy za pomoc traci się energie ? Czy tylko trzeba ją mieć by pomoc ?
Traci się.
kupiłem kuracje ale nie mam nawet jednej gwiazdki ,moje pytanie brzmi :czy jak ją wbiję to mogę jakoś zaprzestać jej dalszego nabija(tak żebym mógł ja używać w walce) ?
tak, zdejmując ją, ale wtedy nie będziesz mógł używać :) co Ci szkodzi , że się dalej nabije?
bo nabijam gem bierności a tam trzeba duuużo ap
Ap otrzymaywane za potwory nie dzieli się , każde zaklęcie otrzymuje tyle za walke ile wyświetla się w wyniku walki
aha to dzięki,myślałem że się dzieli ;p to niech się nabija ^^
Podczas przelewu...
co się dzieje z osobą, która oddawała ranking/złoto etc. etc. (bo ta po drugiej stronie chyba ma perma)?
Jeżeli ogień to wróg lodu, ziemia to wróg wiatru to pocisk magiczny czego jest wrogiem?
pocisk magiczny przyjaźni się ze wszystkimi
Pocisk magiczny jest wrogiem dużych obrażeń
co oznacza zużycie jakiegoś przedmiotu? np różdżka mroku +2 na aukcji jedna ma zużycie 100% druga 0%
i jeszcze jedno pytanie:) jak dokładnie wygląda licytacja w tej grze? jeśli licytuję przedmiot i zostanę przebity to kasa mi wraca czy ją tracę?
zużycie, jak nazwa mówi, oznacza, że nie nadaje się do dalszego użytku bo jest zużyta
Jeżeli ma zużycie 100% to musisz naprawić ją u kowala, a jeżeli mniej to możesz jej nadal używać
a możecie mi jeszcze powiedzieć jak wygląda sprawa licytacji? jeśli licytuję przedmiot i zostanę przebity to kasa mi wraca czy ją tracę?
oczywiście że kasa wraca do Ciebie
Coś tu chyba nie tak.
Według mojej wiedzy:
Przedmiot zużyty w 100% w dalszym ciągu nadaje się do użytku i nie ma bezwzględnej konieczności naprawy u kowala.
Po prostu zużycie 100% powoduje utratę wszystkich bonusów jakie miał przedmiot z plusem.
Innymi słowy po zużyciu 100% przedmiot z plusem ma statystyki takie jak przedmiot bez plusa.
Lodowy atak 2
Gdzie zdobyć?
Chodzi Ci o zaklęcie?
Możesz kupić na targu, lub u npc w langeburg.
Czy zdolności takie jak: odbicie i ognisty atak zawsze trafiają?
Odbicie zawsze trafia , a ognisty atak chyba nie koniecznie
Odbicie trafia zawsze kiedy to atak fizyczny oczywiście .
Odbicie trafi jezeli w walce ktokolwiek chociaż raz cię uderzył z fizycznego ataku , kamienie też się liczą
czemu jeszcze pyły iluzji chodzą na targu ;p ?
Pytaj, czemu w Biedronce chodzą zgniłe owoce.
hahaha bo nie są świeże xD
warto kupować mega leczenie 1 na 27 lvl ? mam 2100 Hp
Jeżeli nie masz to warto , zawsze się to przydaje .
Kupić warto, tylko że jest to leczenie całej drużyny ;] W HP nie dawaj nic przez najbliższe 20 leveli :D
dobra ,już kupiłem ;p teraz pytanie :łatwiej pokonać łowce dusz czy tarantule ?
tyle hp bo 5 gemów hp 5* i pierścień witalności ;p
łatwiej łowce
otóż to raczej nie...ide na pająki ;p
https://mfo3.pl/game/report.php?bid=...d=68913&vtid=0
wracam z pająków i mam wieelkiego focha ;<
https://mfo3.pl/game/report.php?bid=...d=68913&vtid=0
ja też chyba miałem większy problem z tarantulami, łowca to magiczny, tarantule to fizyczny z tego co pamiętam, więc wszystko zależy od tego której obrony masz więcej i jakie eq posiadasz