Dlaczego tylko zielony gaz jak sie najedzie kursorem jest podpisany a reszta gazow nie?
Błąd czy celowo tak zrobione?
Podgląd wydruku
Dlaczego tylko zielony gaz jak sie najedzie kursorem jest podpisany a reszta gazow nie?
Błąd czy celowo tak zrobione?
co to za lagi, ktos przeprowadza ddosa? xd
Wie ktoś, jaki jest link do Łapczywego Kęsa i Rzutu Głazem? Jeśli tak, to poproszę, bo chyba nie ma podglądu.
+ Ruszyca, Łaska
Potrzebne do poradnika. Dzięki z góry
Czy możiwe jest ubicie tegoNIEMOŻLIWEGO,,CHOREGO,NAPISANEGO PRZEZ MOPASarina?
Pewnie eq z banku elityz EQ +8 to ja bym ukończył juz niezrobioną jeszcze Nordię
Witam. Czy dobrze interpretuję opis przy zbroi turniejowej.
"Podczas walki obniża atak i atak magiczny o 15%. Wzmacnia obronę, obronę magiczną, szybkość oraz szczęście o liczbę punktów stanowiącą 1/3 obniżonej wartości ataku."
Mowa tu o o wartościach z uwzględnieniem eq, gemów czy jedynie statystyki ?
Mając np. 250 ataku, 220 szybkości podczas walki mamy `212 ataku i 290 szybkości czy 212 ataku i 238 szybkości ?
Tąpnięcie i rzut głazem to atak fizyczny cyz magiczny?
Witam mam pytanie są gdzieś podane przykładowe skrypty bo nie mogę znaleźć
1. W domku szamana w eliar nie mam smoczego emblematu. Czy trzeba coś zrobić aby się on tam pojawił ?
2. Gdzie można zdobyć smocze emblematy oprócz domku szamana i próby smoka oraz czy można drugi raz wymienić u szamana smoczy emblemat ?
3. Jak otworzyć skrzynke w "Gildia Wojów: Komnata Dowódczyni" ? Jak próbuje ją otworzyć to zabija mnie dowódczyni.
u szamana wymieniałeś smoczą runę, nie smoczy emblemat (to dwie różne rzeczy) - 2 smocze emblematy możesz wymienić u kowala w eliar, jeśli nie masz drugiego emblematu w szafce u szamana, to jest albo w wiatraku tam gdzie mietek (w łóżku), albo pod poduszką w którymś z namiotów banitów.
Skrzynkę otworzyć możesz albo jak jej tam nie ma, albo w ogóle się nie da, nie pamiętam już.
Da się otworzyć, kiedy jest trening. Czyli zawsze, od momentu pójścia spać (I w godzinach dziennych).
może ktoś linknąć całe nowe eq jakie jest wprowadzone?
Dostaje się coś specjalnego za złapanie Amaterasu (i ubicie jej)? Jeśli tak, to co?
A co jest w tej brązowej szkatułce?
jak wykopać mapę skarbu w starej kopalni po prostu kopać czy co?
Nie, musisz usunąć konto -_-
Kopać, a myślałeś że co?
za ile schodzi amulet życia? bo mam +1 i nie ma info o cenie przedmiotu?
Sprawdź średnią cenę aukcyjną.
I serio, zamiast spamować na forum takimi pytaniami możesz się pytać gracz, bo robisz z siebie pośmiewisko.
Są, typu osłonki magiczne, mobilizacji.
Da ktos link wygranej walki z armatestu ?
Amaterasu*
https://mfo3.pl/r/b94d50f96
Kiedy będzie event Bożo-Narodzeniowy? Jutro czy pojutrze?
Jaka jest sekwencja otworzenia kraty w Kryjówce Sarina?
każdy ma inną