nominuję Chaosa i MapY ofc również powinien zostać dodany do tej grupy, powody jak wyżej piszą, nie widzę sensu pisać tego jeszcze raz.
Podgląd wydruku
nominuję Chaosa i MapY ofc również powinien zostać dodany do tej grupy, powody jak wyżej piszą, nie widzę sensu pisać tego jeszcze raz.
ja chcę
Moje zasługi jak zawsze umniejszone :(
Zgłaszam Potencjalnego Nabywce jeśli mogę, gra odkąd pamiętam, wcześniej nie był zbyt przyjaznym graczem, ale teraz zmienił się na dużo lepsze. Bardzo pomocny gracz i zna grę dobrze jak mało kto. Więc czemu nie on, a jakiś tam MapY?
Zgłaszam Coniego za dawne lata testowania, organizowanie wielokrotnie turniejów/lig, tworzenie poradników, chyba ze to znowu jest ranga dla zasłuzonych tylko z zastrzezeniami (bycie lubianym przez administracje/moderacje forum).
Nie nadaje bo co?
Zaproponowałbym jeszcze benerita, ale nie pamiętam czy on usunął postac, czy całe konto.
Konto.
Nie widzę argumentu dla którego Pirrat lub Coni nie zasługują na rangę.
Znaczy o ile widze warunki kwalifikacji Pirrat jest poza nimi bo jeszcze gra aktywnie to Coni od dawna nie
Pirrat się mega źle pożegnał jako moderator, tak to by pewnie był dodany jeszcze przed utworzeniem tego tematu. Kolejna sytuacja "ala Baggy" - czyli do pewnego momentu aktywnie, a jak już mam wszystko gdzieś, to wtedy wychodzi.
ja tam dalej uważam, że taka grupa powinna być ewentualnie traktowana jako zbiór emerytów, ktoś był modem > dostaje grupe, ktoś zgarniał jakieś wyróżnienia za aktywność> dostaje grupe, itd. a nie tam jakieś dziwne rozkminy kto fajny a kto nie
na moje to najlepiej jakby w ogóle nie istniała bo po co się kłócić o osoby, którym to już i tak dynda, czy dostaną grupę, czy nie
A dasz mi? pls
Ale czym pirrat zasłużył? Oszustwem na wielką skalę?
I Coni powinien dostać.
Dawaj do zasłużonych tylko moderatorów na emeryturze. Nie dawaj tam zwykłych użytkowników, którzy nigdy modami nie byli. Gdyby taki użytkownik faktycznie się pozytywnie wyróżniał to prędzej czy później dostałbym moderatora, jeżeli nie dostał to najwyraźniej się nie przysłużył. Albo w ogóle wywal tą grupę, bo jak widzę jak normiki zgłaszają samych siebie to aż się muszę przejść po pokoju z zażenowania XD W dodatku takie dyskusje kto zasłużył a kto nie prowadzą do tego, że kumple zgłaszają kumpli po znajomości nie potrafiąc nawet uzasadnić powodu. Ustal jasne zasady, że np każdy moderator który z własnej woli odszedł na emeryturę (a nie został wywalony za złe sprawowanie lub się nie sprawdził) trafia do tej grupy z automatu, albo wywal tą grupę całkowicie bo się robi farsa i lizanie po jajach.
W takim razie podejmę kolejną próbę rozmowy z kadrą - uważałem, że każdy przypadek trzeba odbierać indywidualnie, ale chyba jednak tak się nie da. Będę pewnie informował na bieżąco kogo zdecydowaliśmy się dodać/coś zmienić.
Czy jako aktywny gracz przysługuje mi ranga za wcześniejsze zasługi?
Przegłosowaliśmy wewnątrz kadry opcję "nie". Także nie.
Biedny pirat.
Nominuję Goldenkopl
Również jestem za GoldenkoPL, weteran moderatorski którego krótka niestety kariera dobiegła końca ze względu na nadużycie nadanych mu przywilejów. Myślę że powinien przynajmniej zostać uhonorowany tą rangą VIP za pracę którą włożył przez czas swojej moderacji.
Oddalam.
Nominuję Antybristler ii.
Wieloletni tester, moderator.
Twórca solucji i poradników.
Dawniej top 1 w rankingu reputacji.
Na poprzednim koncie również miał rangę vip, na którą ciężko zapracował
Baggy, który równiez niezbyt dobrze skończył (wykasował olbrzymią ilość poradnikow) należy do tej grupki :)
Oddalam.