Antek na pewno zasługuje na rangę, ale skoro nie ma już konta na forum, to trudno mu ją przydzielić.
Podgląd wydruku
Antek na pewno zasługuje na rangę, ale skoro nie ma już konta na forum, to trudno mu ją przydzielić.
Według mnie asasynek niczym sobie nie zasłużył na rangę Zasłużony, jego wiki jest po pierwsze na zewnętrznym serwerze, w żaden sposób nie podlega pod mfo, w dodatku jest bardzo marnie napisana + oparta na kradzionych screenach i artykułach. Nigdy nie był moderatorem i nie pełnił żadnej istotnej funkcji na forum, po prostu ma sobie tą swoją kontrowersyjną wikipedię, która jednym się podoba a innym nie i tyle. W dodatku jego zachowanie jest pogardy godne. Jego osoba zdecydowanie obniżyłaby prestiż tej rangi, jeżeli on by ją dostał to równie dobrze mógłby ją dostać każdy. Zasłużony to może być Mopiszon za ogromny wkład zarówno w forum jak i przede wszystkim grę a nie jakieś asasynki.
MapY jakby nie było powinien dostać tą albo jakąś pomniejsza rangę, bo jego wkład na forum jest widoczny (nie jakiś spektakularny ale jest), rzekłbym że na poziomie Levuska.
Krycha mógłbyś uzasadnić wybór Psotki i Levuska? Nie pytam prowokacyjnie tylko z czystej ciekawości.
Nom, MapY się kojarzy z poradnikami. Zasłużył na rangę.
dla mnie to w ogóle MapY==MFO
od zawsze gościa pamiętam, znałem ten nick dużo wcześniej niż takie nicki jak "Jacek", czy "Tomi" :D
(fakt, że patrzę bardziej na to co było nie to co jest)
Najwięcej błędów w tej grze zostało zgłoszonych przeze mnie. Nie liczę już nawet tych z tematu Błędy ortograficzne, literówki itp./Czy testuje z nami jakaś dziewczyna/kobieta?/Mapa i błędy z nią związane., w których moich postów jest najwięcej spośród wszystkich graczy tam zgłaszających. Odpowiadam na wszystkie pytania z tematu [ Pytania ] i na większość dobrze. Jestem chodzącą encyklopedią, znam prawie całą grę na pamięć. MFOencyklopedia 2008 by MapY© do pobrania już teraz.
Jeśli ja nie zasługuję na taką rangę, to MapY tym bardziej. A ja nie sądzę, żebym zasługiwał, skoro nikt mnie tu nie zgłosił. ;p
Albo można zrobić tak jak z głośoptem czy Rumpelstiltskinem, bo to zupełnie ten sam przypadek. Oni mają testerów, MapY niech ma rangę Zasłużony.
Nie mówię, że ty nie (choć nie musisz się tym chwalić -.-), jednakże ty masz rangę(Redaktor, do tego teraz Gracz Roku). Poza tym posty w tych tematach, w których "twoich postów jest najwięcej" są czymś, bez czego by przeżył statystyczny gracz. Natomiast bez poradników byłoby gorzej.