Napisał
Omiteczq
Mini-boss:
Nazwa: Górnik Zombie (?)
Występowanie: Podziemia Devos
HP: ok. 20k
MP: mało, w okolicach 500 - 750
Atak: dużo, tak, by ciosy na gracza ze sklepowym eq i auto-statami, bez udziału statusów i atrybutów wynosiły ok. 1000
Broń: broń o atrybucie buławy lub topora. Potrafi nadać status zatrucie na 4 tury z 33% skutecznością bazową.
Zdolności: Klątwa Górnika*, Ślepa Furia, Krytyczny Cios, Mega-Normalizacja, Multi-Bariera, Multi-Atak, Mega-Drenaż, Mobilizacja Górnika
Taktyka walki: W pierwszych turach (1-4) używa zdolności mających na celu osłabienie przeciwników i zajęcie ich czasu leczeniem się z przeszkadzających statusów. Losowo, w 4 lub 5 turze używa Mobilizacji Górnika, która działa jak Mikstura Mobi, ale nie jest przedmiotem. Turę po użyciu Mobilizacji Górnika zaczyna atakować, czyli będzie używać Krytycznego Ciosu, Multi-Ataku itp. Jeśli któryś z przeciwników przesadzi z ilością statusów pozytywnych, które na niego oddziałują użyje Mega-Normalizacji,a gdy jego HP spadnie poniżej <średnie ciosy przeciwników*ilośćprzeciwników (i żywych i martwych)*2) przestawi się na defensywę i wyskoczy z Mega-Drenażem, Multi-Barierą, 1 raz może też użyć Mikstury życia 4.
*Klątwa Górnika - Nakłada status Zatrucie na wszystkich przeciwników na 3 tury, z gwarancją trafienia, a także Zombie i Furia z 25% skutecznością bazową.
Hmm.. mam takie wrażenie, że trochę go wykoksowałem, no ale nie wiem, wy ocencie moje wypociny ;D