A i trzeba byłoby wykluczyć walki o rank. Saboty? Raczej nie, już dawno żadnych nie widzieliśmy przecież.
- - - - - - - - - -
Też dobry pomysł.
Podgląd wydruku
Może jakaś przybliżona data wprowadzenia tej mapy?
Zależy od planów ;q
Ale ja nie mówię, że będzie to teraz, tylko pytam o przybliżoną datę/rok, no bo już dawno temu padł ten pomysł, a w planach go nie ma.
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...bliższe-plany
Moim zdaniem Bójki powinny być jak dawniej bez ograniczeń lvlowych, mogła wypaść karta (teraz nie), były większe szanse na drop przedmiotu, eq leciało, a teraz to zmierza w kierunku pojedynków, itemy nie lecą malo kto juz bójkuje bo tylko sie energie traci, wolał bym aby bójki były takie jek dawniej i nic z nimi nie robili.
I co, przyjdzie na uroczą polanę gość z 20 lvl, a 65 będzie go bił?? Jestem na NIE. I jeżeli mają ludzie po przegranej bójce tracić karty to ja nie wiem
Starsi gracze też przez to przechodzili, więc dobrze by było, gdyby nie było limitu. Było ryzyko.
Ale Tomi zrobi tak, żeby w późniejszych etapach było lepiej, bo nie będzie, że gracz z 84 poziomem zostanie zaatakowany przez typa ze 101, tylko będzie np. 75-85, 86-100. Przedziały w tym stylu.
Ja bym zrobił coś takiego aby nie było limitu tylko np gracz z devos bójkuje graczy z devos i eliar innych nie może, ewentualnie lepszych, gracz z urkaden tylko urkaden i langeburg, langeburg to lange i eternia, i aby było to ryzyko ze zawsze ktoś coś może stracić, teraz ta gra idzie w złym kierunku względem bójek
Ale to będzie mniej więcej tak wyglądać. 76-85, 76 ma małe szanse na wygraną z 85, tj. 86 z 100.