Ok dzięki
Podgląd wydruku
Ok dzięki
Jaka jest wartość tej karty?
kupie ją dam duzo mysle ze ponad 1kk
Sporo graczy łapie bomba, więc póki nie ma tych kart dużo to radzę Ci się jej szybko i dobrze (płatnie) sprzedać.
Bardziej wartościowe będą karty czaszki, dzbanka (plazmy niekoniecznie bo nie ma problemów z ubiciem nawet dla nieprzygotowanego gracza).
Czaszka i Pędrak będą najdroższe moim zdaniem ;)
Czaszki i pędraka nigdy w grze nie będzie. Najbardziej wartościowy będzie bomb, dzban, zielona poczwara.
najbardziej wartościowy będzie szkielet... najbardziej nieopłacalny potworek w grze.
A bomb czy dzban - przecież one nie mają 1/50000 szansy, tylko 1/200 , wcale nie będą takie rzadkie.
Kiedy będzie kontynuacja fabuły, myślałem że będzie na święta bożego narodzenia, bo jakoś zawsze dodawaliście na święta te i wielkanocne, czekałem jak na szpilkach a tu nic. Więc mamy się czegoś spodziewać na wielkanoc czy nie? I czy wgl będzie kontynuacja?
Jeszcze nie było żadnego teasera nawet. A jak będzie pierwszy teaser to daj dobre 2 miesiące na testy :)
A co do kart to mnie zszokowało, że tyle za bomba dajecie :P
Ile wynosi dokładny procent zlocenia karty z potwora, bossa i mini-bossa?
z potwora - 0,01%
z bossa - 0,000000000%
z mini-bossa - 0,5%
O unikatowe mi chodziło :D. I skąd masz to info?
Potwory unikatowe mają chyba tyle samo co mini-boss.
Potwory unikatowe 1/200 - 0,5%
Swoją drogą 0,01% z potwora to trochę lipa, jeżeli dobrzę liczę, to jest 1/10000 potworów - weź ubij tyle pędraków... myślę, że 1/1000 czyli 0,1% byłoby wystarczające.