:)
Podgląd wydruku
O ja cie... Jak mfo3 upadnie, to zostanę zakonnicą. Naprawdę. A niezbyt wierzę by upadło. Ileż tu jest starych, kilkuletnich wyjadaczy, chociażby tacy: Samael, Antybristler, Pirrat, skarlet, Sqadron, piwkoo czy SOAD. Oni w to grają ładnych pare lat. A w nocy liczba graczy online sięga 200!
Lilka, idź do okulisty.
Zacznie sie rok szkolny to bedzie wiecej osób xd Przynajmniej wieczorami bo teraz te kilka-kilkanascie minut expienia mogą zrobic w dowolnym czasie w dniu xd a bedzie szkola to tylko wieczorem albo z rana xdCytat:
Pytanie do Administratora Jacka czy Tomiego...
Czy wy to widzicie że wam gra upada? 137 osób online w dzień? W wakacje? Co będzie w roku szkolnym?
Nie prowokuj konfliktów ok ?Cytat:
Lilka, idź do okulisty.
masz -5 rep i chcesz jeszcze więcej sie dorobic albo banów ?
Jak masz cos pisać to pisz na temat proszę :)
a czasami jest 150 graczy online to moze i 200 jest nie wiem bo nie patrze na to ;)
PS:
Ale co do eventów itp to możecie sie pospieszyć z czymś kolwiek ;)
No, a poza tym mamy wakacje i ludzie nie siedzą tyle na kompie tylko idą na dwór lub do kolegów
dlaczego tak okaleczacie ten wspaniały temat, jakim są 'Pytania' jakimś bezsensownym spamem? chcecie dyskusji, załóżcie temat w HP.
nie offtopująć, jak co niektórzy: ile w praktyce wychodzi wykopanie 100szt jednorodnego minerału z dziury, gdzie są trzy możliwe, a ile na 100szt, gdzie sa dwa możliwe? bo to 10% to chyba jakieś oszukane jest
A teraz jest 238 online
no właśnie o tym mówię, pytam, bo może ktoś liczył, kopał, wie, jak to wychodzi w praktyce C:
Wychodzi te 10%, ale przy sporej liczbie kopan. Cos tam kopalem, i raz mialem kolo 15% a raz 5%, takze no spore odchylenie, ale tez nie ma co sie dziwic bo masz losowanie 5/6 mozliwosci, jakby byly dwie to pewnie bardziej by sie to zgadzalo
- - - - - - - - - -
Ps. U mnie np wypadalo dwa razy wiecej niebieskich od zoltych, a niby ta sama szansa :)
Pzdr
PPo pijaku pewnie, cyferki jej sie dwoily. Ja czasem wchodze na emefo wczesnie rano (opcjonalnie pozno wieczorem), tak kolo 5-6 bo przed praca i jest kolo 10 osob online. To dobrze swiadczy bo znaczy ze nie ma takich afkow ktorzy maja odpalone emefo 24/7.
Tak odnoszac sie do wczesniejszych wypowiedzi. Masz racje Lilka, wyjadacze nie odejda (chyba ze sie Antek znowu wykasuje :P), ale gra dla samych wyjadaczy chyba nie ma sensu. Zgadzam sie ze graczy jest malo, ale problem chyba nie lezy w "reklamie" i eventach. Nowych jest ogrom, wystarczy popatrzec na liczbe kont low lvlowych. Oczywiscie polowa to multi, ale nawet jesli to i tak ogrom. Mysle ze powinno sie raczej skupic na tym by gracze zostawali, a nie przychodzili, wbijali 10 lv i ->margonem. I event raczej tego nie zalatwi. Kiedys juz proponowalem, dajcie jakies blyszczace duperele to zostana. Takie moje przemyslenia. :)
Popieram częściowo opinię, tym bardziej, że wielu stałych graczy zrezygnowało z dalszej gry, a ci co zostali zapewne zastanawiają się czasem nad sensem dalszego inwestowania w nią.
Nie mówiłam że WIĘCEJ niż 200 graczy, tylko że sięga dwustu, SoShy, w nocy jest w lecie wincyj niż w dzień, bo jest dobra pogoda i wakacje.Tak, i na My Fantasy Online 3 siedze tylko po alkoholu. WYJADACZE górą, no bo kto z mfo3 wykurzy stąd Samaela, PNB lub sqadrona?
dmg kamienia/runy zaleza od ?
Od lvl atakującego i defów broniącego.
Dziennie odwiedza stronę ok 3,5k użytkowników.
Tylko podałem dane, żebyście nie podawali liczb nie wiadomo skąd.
Też gram w MFO od paru lat, w MFO3 od serwerów testowych z 2011 i widać jak gra upada, codziennie coraz mniej graczy. 200 online ? no chyba w sylwestra.
Jeśli administracja nie wie jak zwiększyć efektywność i jak zadbać o to by nowi gracze napływali i co więcej rekomendowali grę to mogę im to rozpisać, choć myślę że sami to dobrze wiedzą.
- - - - - - - - - -
Piszesz o wyświetleniach strony ? ( wszystkich, bez powtarzającego się IP ? )
Stwórzcie sobie temat w Rozmowie, jeżeli chcecie dyskutować o sytuacji Mfo, zamiast przeplatać pytania z opiniami - nie do tego służy ten temat.
Jak rozwiązać szyfr ?
170 58 931 13 28 841 833 391 101 941 4 3-8
Czytałem kilkanaście razy ten poradnik u latarnika ale nic z tego nie rozumiem.
Może ktoś mi to wytłumaczyć lub rozwiązać?
Z góry,dziękuje.
Taki zapis może Cię skutecznie zmylić. Lepiej pokolorować sobie cały kod.Cytat:
Czerwone - 0,8,9,2,8,8,8,9,3 - Takie są cyfry w kolejnosci kolorem czerwonym zaznaczone
Niebieskie - 7,5,3,1,3,4,3,3,3,9,0,4,4,8 - Takie są cyfry w kolejności zaznaczone kolorem niebieskim
Każda "komórka" 2 lub 3 cyfrowa to jakaś litera. Jednak nie wiadomo ile razy użyta i w jakiej kolejności.
Ostatnie 2 cyfry (te między, którymi jest myślnik) oznaczają, że hasłem są 2 słowa o ilości liter kolejno: 3-8 czyli po rozkodowaniu kolorków: 6-6, czyli 2 słowa po 6 liter każde.
Pierwsze co trzeba zrobić to rozkodować wszystkie kolorowe cyfry w całym kodzie.
Jak już będzie rozkodowane to potem uzyska się ile jest konkretnych liter, czyli tak jakby otrzymasz litery do gry scrabble, które razem musisz ułożyć w 2 słowa po 6 liter. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Dodatkowo niektóre "komórki" określają gdzie dana litera jest pierwszy raz użyta.
Są to bodajże "komórki" I, III i V. (być może się mylę, lepiej sprawdzić u latarnika)
Czyli litera z pierwszej komórki jest również pierwszą literą hasła. Natomiast litera z III komórki jest 3 literą hasła, itp. Resztę liter trzeba dopasować, aby wyszło coś "sensownego". (edit. tak jeszcze dokładniej nr wyróżnionej "komórki" nie oznacza danej litery hasła, a kolejności w jakiej ta litera jest "nowa" w haśle - coś w stylu: przed literą z III komórki zostały użyte 2 inne litery przynajmniej raz;;;; tym się raczej nie przejmuj, bo akurat w tym haśle nie ma to chyba znaczenia)
Pojedyncza cyfra pod koniec szyfru (przed cyframi z myślnikiem), u Ciebie 4 (czyli po rozkodowaniu: 2). Oznacza, ze tyle jest użytych polskich znaków w haśle. Najlepiej to na początku zignorować i jedynie sprawdzać kontrolnie, jak już będziemy mieć hasło czy jest taka liczba polskich znaków.
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...nego-artefaktu
edit. hehehhe pierwszy
Idź do groty mimica i wpisz randomowe hasło, masz i tak tylko 3 opcje.
ciemność widzę
oświeć kolory
i to trzecie, nie pamietam co tam było
No - w stronę światła
Ile kosztuje utrzymanie serwera emefotszy
?
Gdzie mogę znaleść buty oświeconych (nie licząc targu) lub z czego dropią.
Głównie Necron, eq oświecone leci też z aniołów
Ile można mieć maksymalnie uników?