Nie, jedyna zmiana jaka miała miejsce, to ta z Pomyleniem: Postać z Pomyleniem zadawała 100% obrażeń, a nie jak teraz 50%. Furia zawsze powodowała atak na przeciwnika, Pomylenie zawsze losowo.
Podgląd wydruku
https://mfo3.pl/r/b2bb7a345
czy ja źle walczę z Banshee?
Jak łowić szczupaki, żeby mieć jak najwięcej szczupaków?
Trzeba NP wyczekiwać z wędką czy od razu brać i w jakiej pogodzie?
Dlaczego za każdym razem musi być jakaś wojna o globale? Przyznam szczerze zmarnowałem około 200+ mf na reset stat i atrowanie i próbowałem kogoś zawołać to ludzie mnie olali, bo nie chcą mnie bić poprzez, że robiłem z siebie wroga kiedyś. Weźcie wyluzujcie się. Już mnie zaczyna irytować w tej grze, że zawsze muszę być wykluczony. Czuję jest strasznie rozczarowany jak ludzie mnie traktują.
Nie doprecyzowalem pytania dlaczego co każde nowe miasto jest taka sama kłótnia o każdego globala? W devos takich rzeczy nie było xd
Nie prosze was nie chcemy
Czy tylko w samych grotach w tych poprzednich miast może się znajdować laboratorium tempusa ? Czy w podziemiach, tunelach też może się znajdować laboratorium tempusa ?
Z tego co się orientuję, to jeżeli masz napisane o grotach to mogą być to mapy, które w nazwie mają tylko grota. Ale ręki sobie za to uciąć nie dam.
- - - - - - - - - -
Skąd można pozyskać Pierścienie Specjalisty? Chodzi mi o odnawialne źródła, a nie jakieś jednorazowe skrzynki.
Zakładam, że skorupy żółwia (i pewnie sklep za żetony) ale czy jest może jeszcze gdzieś do tego dostęp?