Niech ktoś mi wytłumaczy o co chodzi z festynem wakacyjnym i kucharzem?
Podgląd wydruku
Niech ktoś mi wytłumaczy o co chodzi z festynem wakacyjnym i kucharzem?
Ile potrzeba w przybliżeniu punktów energii żeby wbić level 100. zaczynając grę od level'u 1. w Dili?
Ma ktoś jakąś skuteczną strategię dla maga na te 5x golemów?
mega drenaż (jak lubisz ryzykować, to można nawet 2 albo 3), czek, dobij jednego kamieniem/runą, to jest generalnie rada dla obu profesji.
Ofc jak ci wrzucą 20 tur paraliżu to trochę ciężej, ale generalnie jest to dobra strategia do ułatwienia sobie roboty.
Można resetować walki, aż paraliż nie wejdzie, ale to kosztuje od groma eny, więc polecam to tylko w momencie, jak nie będzie ci się chciało akurat jej wypalać tradycyjnie.
Może mag powinien próbować z eksplozją 2? Działa na te truposze ślepota?
A tak na serio bez wbicia atru włóczni nie miałem szans.
czy na woja czy na maga to ubierz dużo speeda i zdolki nadające przyspieszenie, z autostatusu też warto mieć (skupienie też możesz), rzucaj przeczekanie na tego z największym hp i napierdzielaj tego z najmniejszym hp żeby go zbić zanim tamtemu zleci przeczekanie, a potem no to już masz walkę z 4, i tam ładuj te drenaże i inne gadżety magów
W jaki sposób najszybciej uzupełnię enę do poziomu 9999/9999 (wg. byłego GM, testera, moderatora i redaktora gry to optymalna wartość) na jutrzejszy event?
Ślepota wchodzi. Według zasady wchodzi każdy status negatywny, poza tymi standardowymi(?) [ta grupa, co jest niezdejmowalna]. Niestety, żeby to było efektywne musiałyby wejść co najmniej 2 statusy. A nawet wtedy, ponieważ Paraliż z Paralizatora wchodzi niezależnie od trafienia ciosem, możemy oberwać Paraliżem.
O dziwo Zombie nie działa. Nie mam pojęcia, dlaczego. Pewnie znalazłoby się wytłumaczenie fabularne w stylu "one są już martwe".
Mega Drenaż jest spoko, jedyna faktyczna słuszna zdolka.
O tym w sumie nie pomyślałem - przyspieszenie robiło zawsze robote na mobki. Spróbuję coś z tym, dzięki.Cytat:
czy na woja czy na maga to ubierz dużo speeda i zdolki nadające przyspieszenie, z autostatusu też warto mieć (skupienie też możesz), rzucaj przeczekanie na tego z największym hp i napierdzielaj tego z najmniejszym hp żeby go zbić zanim tamtemu zleci przeczekanie, a potem no to już masz walkę z 4, i tam ładuj te drenaże i inne gadżety magów
Co się dostawało za wymianę 5 głów strzygi podczas eventu wakacyjnego?