oczywiscie, że dawały
Podgląd wydruku
Nie, nie była. Nietykalność była najbardziej problematyczna na PvE bo tworzyła przepaść, pomiędzy osobami posiadającymi artefakt a tymi, którzy go nie mieli (istniały dwa przedmioty, które w ogóle tą nietykalność dawały, w tym jeden bodaj był dostępny ponad limit poziomowy i dawał sporo negatywów.
Był drobny problem na igrzyskach, kiedy panowała meta na Ślepa furia w full atak, ale to raczej były początkowe miesiące eventu bo później spopularyzowało się branie większych defów i łapki garudy.
- - - - - - - - - -
Bariera/Mag, Pomyślność, Przyspieszenie, Regeneracja (tu wykluczona), Precyzja, Refleks.
Zgaduję, że kryterium jest takie, że są to autostatusy, które występują na więcej, niż 1 przedmiocie i są to autostatusy dostępne na ekwipunku sprzed nordii (i chyba tylko pozytywne, choć kto wie, może dałoby się namówić na negatywny).
a jak sie zapisać?
https://imgur.com/a/LNKoWGw
I klikasz: zapisz się
Czy da się w skrypcie ustawić "pomijanie" danego potwora (magicznego), który nie ma many? Próbuję cokolwiek z ustawieniem "ostatnie zadane obrażenia == magiczne" ale nic mi to nie daje i nadal bije tego samego moba.
Z jakich okazji otrzymujemy darmowy reset stat?
Czytając sonet o kukułce zgubnopiórej
I czatując na uroczysku i okolicznych mapach ponad 10min nie znalazłem żadnego piórka. Czy coś robię źle?Kod:Pióro Kukułki Zgubnopiórej – kukułki zgubnopióre występują naturalnie w Uroczysku na południe od Scythe. Ich pióra można pozyskać w mniej lub bardziej inwazyjne sposoby, jednak ptaków tych nie można zabijać.
Po zabiciu kukułki pióra szarzeją i marnieją, w związku z czym nie mają żadnej wartości w alchemii.Kukułka gubi pióra dość często – najczęściej podczas zwykłego lotu.
Wytrwały alchemik nie powinien mieć problemu ze znalezieniem satysfakcjonującej go ilości.
Spróbuj podejść do tych latających ptaków i je spłoszyć, nie jestem pewny ale wtedy chyba mi sie pojawiły pióra.
Może ktoś wrzucić nowe skiny jakie weszły w tę aktualizację?
dzieki