Pizza jest lepsza także w przedziałach 1601 do 2000, 2401 do 3000 oraz zawsze powyżej 3201. Zazwyczaj doleczam się za minimum 2000 HP.
Podgląd wydruku
Czym się różni mapa Groty Moqawi od Groty Moqawi* ?
Jest gdzieś jakiś ranking przejazdów kolejką?
Jaka jest szansa na wytrenowanie żaby?
Dokładnie nie wiem, ale ja miałem max 2/10, min 0/10 a średnio w okolicy 1 na 10, czyli 10%.
Mają mniejszą przeżywalność niż wiedźmini przy próbie traw.
Ma ktoś możliwość pożyczenia dobrego EQ do pokonania Tyranozaura?
Mam 96 Lv, mag.
Całość wygląda tak że odbieram EQ przez handel, pokonuję tyranozaura, zwracam EQ (max. 7 dni). Gdyby nie zwrócił to admin ma pełne prawo je przekazać, spisywane i wysyłane są ID EQ.
Za wypożyczenie EQ mogę zapłacić ustaloną kwotę. Do handlu mogę dać w zastaw wartościowe itemy jak ktoś chce,
Piszę to publicznie aby każdy był spokojny o swoje EQ. Szczegóły na PW w grze, proszę o kontakt.
Jaka jest szansa na drop przedmiotu bijąc potwora solo, a jaka jest szansa bijąc potwory x2 we dwóch?
Szukam pomocy z questem Sekrety pustynnych grót. Mam problem i ustawieniem piedestałów z kamieniami na dobry kordach, probowałeś już wiele kombicnaji i sposobów. Jeśli ma ktoś jakieś tipy jak to zrobić chętnie wysłucham.
Tylko kolory kryształów są losowe jak coś.
Tak, każdy ma losowo. Wczoraj ogarnęliśmy z kordianem.
Mogę pożyczyć w zamian za tymczasowe udostępnienie nicku.
Całość wygląda tak, że zmieniam sobie nick na Antybristler, daję EQ, Ty pokonujesz Turanozaura, zwracam nick (max. 7 dni). Gdybym nie zwrócił, to admin ma pełne prawo go przekazać.
Piszę to publicznie, abyś był spokojny o swoją nazwę gracza. Szczegóły na PW w grze, proszę o kontakt.