Zmiana lokalizacji komntaty fortuny lub dodanie skrzynki w niebie błądzących dusz
Cześć i czołem wszystkim!
Przychodzę z propozycją zmiany lokalizacji lub też mechaniki dotyczącej skrzynki, która pojawia się w komnacie fortuny. Problem jest taki że odległość pomiędzy komnatą fortuny a niebem błądzących dusz dzielą 3 mapki. + po wysłaniu dusz do nieba i udanie się do komnaty musimy się borykać z tzw pułapkami które są mniejszym utrudnieniem ale jednak (jak dla mnie bezsens).
Osobistym pomysłem rozwiązania tego problemu byłaby zmiana lokalizacji komnaty fortuny która byłaby nieco bliżej, jak np miejsce gdzie bijemy rendelsa (odległościowo miejsce mini bossa jest znacznie bliżej niż ta fortuny.) Przenieść tą mapę gdzies bliżej niekoniecznie w tunelach xd.
Druga opcja to przeniesienie spawnu skrzynki obok wysyłania dusz do nieba, tzw w niebie.
Wcześniej była propozycja dotycząca masowej wymiany dusz do nieba, albo na resp miniacza i 0 odpowiedzi w tej sprawie. Osobiście daje tą propozycję by nieco dodać inne możliwości zaoszczędzenia graczom czasu z przemieszczaniem się po mapach, które są jednak bezsensowne. A może taka drobna zmiana przyczyni się do aktywności zbierania dusz i ich wymian.