Mimo ubicia 102 Garud i oddania tyleż piórek musiałem dziś szukać piórka, sądzę że jeszcze jakiś warunek należy spełnić aby pióro wpadało od razu do plecaka.
Podgląd wydruku
Skoro tyle oddal, to tyle musial zebrac.
To niehandlowy przedmiot
- - - - - - - - - -
Jesli miales przerwę od bicia Garudy od czasu, gdy ta zmiana weszla (i wbiles wczesniej Pozeracza) - spróbuj ponownie jutro. Liczniki w takich sytuacjach czasem dzialaja za kolejnym razem.Cytat:
Mimo ubicia 102 Garud i oddania tyleż piórek musiałem dziś szukać piórka, sądzę że jeszcze jakiś warunek należy spełnić aby pióro wpadało od razu do plecaka.
I potencjalne błędy po raz kolejny proszę zgłaszać w dziale bledy, a nie w poradnikach :mad:
Jeśli piórko było już zrespione (nie zebrałeś po ubiciu garudy przed wejściem zmiany/oddaniu ponad 100 piórek), to musisz najpierw zebrać to piórko.Cytat:
nie ma ankiety wiec tylko od siebie dodam ze u mnie dzialalo prawidlowo po oddaniu dokladnie 100 pior do mardufa. musialem zabic troche wiecej garud bo nie wszystkie zawsze szukalem ale sama ilosc pior sie zgadzala