Witam, piszę tego posta bo nie jest mi to obojętne ale proponowałbym usprawnić wymianę zagubionych dusz, inaczej to wygląda kiedy ma się 45 tyś i zajmuje to wiele godzin. Dałoby się zrobić skróty jak u Diablosa?
Witam, piszę tego posta bo nie jest mi to obojętne ale proponowałbym usprawnić wymianę zagubionych dusz, inaczej to wygląda kiedy ma się 45 tyś i zajmuje to wiele godzin. Dałoby się zrobić skróty jak u Diablosa?
Żadnych limitów. Usprawnić faktycznie można, ubicie nawet 5 jest dość czasochłonne względem innych minibossów. Tutaj dodatkowo bezmyślne bieganie prawo-lewo nie wystarczy, bo już to zrobiliśmy w przeszłości.
https://discord.gg/TEPXex4Upd <---- NAJLEPSZY SERWER DISCORD
1 Rendels to kwestia 45 sekund na miksturze przyśpieszenia. Limit (50) to raptem 40 minut dziennie. Przeżyjecie.
My unmatched perspicacity coupled with sheer indefatigability makes me a feared opponent in any realm of human endeavor.
Raz wymieniałem te dusze na miksie przyspieszenia( dosyć nie precyzyjna nazwa bo daje nam nie zerowe przyspieszenie wiec w teorii w każdej jednostce czasu powinniśmy poruszać się jeszcze szybciej a tak nie jest. Lepsza nazwa to mikstura prędkości). Wszystkie dusze wymieniłem na skrzynię. Nie wiem ile razy latałem ale zeszło mi z godzinę, nie dość że ani razu nie dostałem 1kk to jeszcze więcej bym zyskał sprzedając te dusze przez targ. Reasumując nie ma z czym się nie zgadzać. Propozycja jak najbardziej tak