Urodziny i wielkanoc w tym roku podobne daty. Jak myslicie jak Tomi rozegra plan 2 eventy na raz?
Urodziny i wielkanoc w tym roku podobne daty. Jak myslicie jak Tomi rozegra plan 2 eventy na raz?
https://discord.gg/TEPXex4Upd <---- NAJLEPSZY SERWER DISCORD
Pytanie mam czy punkt z przelewanie ranku był od początku gry w regulaminie czy to nie dawno zostało dodane?
Czy miejsca w którym rozrzucone są jajka są co roku te same czy zmieniają się?(jeżeli są takie same to rozpisyka byłaby mile widziana ;d)
say gex
Mam pytanie, dotyczące zbierania jajek/pisanek na mapie. Całkowite odnowienie tych jajek/pisanek następuje po 24 godzinach. Moje pytanie dotyczy tego czy na długość odnowienia jajek na mapie będzie miała wpływ zmiana czasu w nocy z 30 na 31 marca? Czy w tym dniu można liczyć na przyśpieszenie odnowienia jajek o jedną godzinę z uwagi na przesunięcie zegarków do przodu?
Czy monka można respic na 2 x postaciach po 5x?
Czy kurczaki po iluś wyścigach się "męczą" i losuje im dłuższy czas, czy niezależnie który który to wyścig nadal system działa tak samo?
say gex
Jak zacząć zadania w łoterskiej norze?
Wam też tak często na YouTubie pojawia się reklama MFO?
Czy to jest zależne od tego, że na moim koncie Google w to gram?
Bo sam już nie wiem, czy promocja poprzez reklamy została bardziej rozwinięta czy też poprostu przyczyna to domena w którą często wchodzę?