Kiedy możemy się spodziewać wiadomości od Tomiego w tej sprawie? ;/ Mi to się wydarzyło dzisiaj w walce z Wredasem i musiałem zmienić przeglądarkę by działało sprawnie, a z internetem wszystko w porządku ;d
Kiedy możemy się spodziewać wiadomości od Tomiego w tej sprawie? ;/ Mi to się wydarzyło dzisiaj w walce z Wredasem i musiałem zmienić przeglądarkę by działało sprawnie, a z internetem wszystko w porządku ;d
Welcome to my world.
Prośba do osób, którym takie długie zacięcie (jak opisane powyżej) się trafi o podanie precyzyjnego czasu jego wystąpienia i postaci na której wystąpiło.
Dzisiaj podczas kg mi 3 x zawiesilo postac w poczekalni na 30s i 1 min
@up poszedł fix
F5 i powinno pomóc.
caly dzien mam totalne lagi, wszystko się ładuje w nieskończość, ciągle mnie cofa, wywala do panelu, a zeby przejść na inną lokacje musi wydarzyć się jakiś cud chyba. z internetem wszystko w porządku, na innych postaciach zauważam ten sam problem
When nothing is going right, go left.
14:44 Lucy
totalny lag, przyciski się zablokowały, karta się zablokowała, wyskoczył jakiś błąd ajax request failed, po resecie przeglądarki nie można w ogóle wbić na mfo3.pl bo ładuje sięw nieskończoność, zmiana przeglądarki na inną działa
Bardzo uciążliwe, od godziny cały czas cofki i długie ładowanie się wszystkiego
Plus czasem przy przekładaniu itemków przez depozyt wyskakuje komunikat i trzeba wszystko od nowa klikać.
@down
U mnie Opera, ta sama wersja, win11, więc nie sądzę
Ostatnio edytowane przez Dark ; 25-12-2023 o 02:05
nie wiem czy ma to jakiekolwiek znaczenie ale u mnie nie ma kompletnie zadnych problemow na zadnej postaci, i nie bylo w ostatnim czasie (a przynajmniej od momentu stworzenia tematu)
przegladarka opera (wersja 105.0.4970.48)