dzięki
Myślicie że kiedyś zwiększa limit członków drużyny? 4osb. jak dla mnie jest zbyt mało .
Jaki jest obecnie stan ilościowy graczy w godzinach szczytu?
Albo mniej wiecej, ile najwiecej graczy jest obecnie na co dzień(nie licząc eventy/z eventami)?
Będzie jeszcze turniej auto bo jedni mówią że tak jedni nie to nie wiem wkońcu czy bedzie czy nie xd?
Jaka jest szansa na drop uzbrojenia z minibossa?
Czy są jakieś przecieki nt. daty nowego upka? Przymuliłem i nie mam jeszcze 80 lvl, to chciałbym wiedzieć czy jest jeszcze szansa na awans z 69 lvl na 80 przed upkiem
tak, spotlight za niewielka sume pln jest w stanie zdradzic date update
Czy u kogoś też zadania codzienne (u mnie chyba od dodania tablic minibossów lub od tej aktualizacji https://forum.mfo3.pl/showthread.php...l=1#post364335 ) ładują się dłużej - dopiero po kilku sekundach pokazuje się jakie jest zadanie do wykonania?
Jak w skrypcie ustawić żeby dać kuracje osobie co ma zombie i zatrucie?
Jak teraz jest z tym złotem bo były kiedyś o wiele większe wartości w zlotach a teraz marne 315k za 10 MF. A kiedyś można było 500k za MF? To już nie jest zależne od ilości graczy czy od prowizji na targu czy to już stała wartość?
- - - - - - - - - -
Czy nie jest przypadkiem błąd promocji na ilość złota bo powinno być 840k (50%) a jest 630k (25%)
- - - - - - - - - -
A dobra pomyłka moja xd