Uciekaj, póki jeszcze możesz, nie warto
Lolo już nie gra, nie warto.
gierka jakoś żyje, co jakiś czas są dramy o pierdoły
Nadal zapominasz że kłamiesz
No tłumów nie uświadczysz, ale tylko głupi by się na to łudził. Powiedzialbym ze liczba graczy jest na poziomie dość stabilnym, jak wskoczy Scythe to pewnie chwilowo się podniesie.
Chociaż z wymianami minibossów to moze ci byc ciezko
Z twoim patronatem honorowymgierka jakoś żyje, co jakiś czas są dramy o pierdoły
Cześć zbóje
Pewnego razu uczeń Archimedesa zapytał go, co będzie miał ze zgłębiania matematyki. Archimedes zwrócił się do swojego drugiego ucznia:
-Daj mu talara, bo koniecznie musi coś mieć z tej nauki.
No to zobaczymy co bedzie. Wbijam z nadzieją, ze cos ruszy w temacie druzyn, turniejów i tego typy atrakcji
Też wróciłem po dłuzszej przerwie i powiem że dalej ta gierka sprawia "fun", szkoda tylko że nie ma takich tłumów przy każdym mini bossie jak dawniej
Zacząłem grać kilka dni temu (ostatni raz grałem trochę aktywniej chyba w 2011/2012), więc można powiedzieć że zupełnie od nowa, bo zobaczyłem, że niedługo ma nowe miasto wyjść XD. Na ten moment nie jest źle, idzie powoli do przodu, w tym momencie jak to piszę mam 31lv. Rzuca się w oczy znikoma ilość graczy na niskich (poniżej 40 poziomu) i małą ilością itemów na aukcjach, trudno jest znaleźć kogoś na minibossie... Brakuje mi jakiegoś discorda z tej gry, może tam więcej osób się udziela, bo widzę, że forum jest w zasadzie martwe. Pvp mnie na ten moment mocno zniechęca, bo widzę że na przedziałach, których gram są same koksy z eq +3, więc żadnego podejścia do tego nie mam, może zacznę robić coś w tym kierunku jak dobiję ten 80. Ale motywacja do gry jest, bo zawsze chciałem przejść całą fabułę, a jest ona naprawdę przyjemna. Zauważyłem, że teraz są żetony i xp z questów, kiedyś chyba tego nie było, więc to na duży plus =)