Bo niektóre posty zawierały treści wulgarne w dodatku skierowane w czyjąś stronę.
Bo niektóre posty zawierały treści wulgarne w dodatku skierowane w czyjąś stronę.
Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!
Wiadomo, że wendigo nie powinno mieć opcji pomocy z akceptem, ale skoro już zostało wmieszane w fabułe to powinien każdy gracz który potrzebuje go fabularnie mieć troche bardziej ułatwione zadanie, więc moim zdaniem opcja z akceptowaniem pomocy do PIERWSZEGO Wendigo mogłaby od biedy wejść.
i to tylko ostatnie 3 dni
edit:
I tak pewnie brakuje kilku
Ostatnio edytowane przez GoldenkoPL ; 30-01-2021 o 14:03
Te artefakty jednak powinny zostać wycofane, nie mają nic wspólnego ze zdrową rywalizacją.
Ostatnio edytowane przez Squadron ; 30-01-2021 o 14:13
Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
czego jakies noby co nawet wendigo do questa nie ubiły moga glosowac?
Goldenko, ale policz dokładnie takie samo zachowanie u graczy: Why, Xandir, Hajowskyy, PoczciwyKrzychu, Kyuubi i pewnie tam kilku by sie znalazło
Patrzysz rozumiem tylko na 1 stronę bo jesteś z tymi wymienionymi, ale trzeba patrzeć na całokształt.
wydaje mi się że głosować powinny tylko osoby które mają 80 lvl a nie xmistrzx który pewnie nie ma 70 ankieta nie ma sensu w żadnym minibossie globalnym tak nie było, więc czemu on ma być wyjątkiem?
Nie jestem za nikim. Ubiłem wendigo raz dla questa, a 2-gi raz bo miałem nadmiarowy róg i mnie zawołali. Nie interesuje mnie ta gonitwa po artefakt, a z ciekawości po prostu sprawdziłem raporty Razora, który tak chętnie uczestniczy w dyskusji. Nie neguje oczywiście ich zachowań bo pewnie znajdą się u nich podobne raporty.
Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
Nie ułatwiajmy zdobywania artefaktu.
~Pozdrawiam Użytkownik.