ja dziś kupowałem 60 mf i do mnie kod nie doszedł
Tak, potwierdzam, że błąd istnieje (również się z tym spotkałem)
Nie, nigdy nie miałem tego błędu, a sprawdzałem warunki jego wystąpienia
Nie zwracałem uwagi/Nie jestem w stanie sprawdzić
Według mnie to nie jest błąd gry
Witam kupiłem 33mf za 12zł i 48gr i zadzwoniłem i nic nikt nie mówił rozłonczył sie i mi wzieło kase a nic nie dostałem
tak zabrało
Poproszę o podanie numeru telefonu z którego dzwoniono na PW lub reklamacje@my-fantasy.net
U mnie wszystko dochodzi itp. ale raz pomyliłam literke i zamiast MFKOD napisałam MDKOD , ale i tak pobrało mi pieniądze za kupno MF... dobrze, że było to doładowanie za 10Mf bo jakby był np. za 60 to by był już kłopot...
Sprzedawałem punkty MF i powienienem dostać 4,5kk dostalem 1,4kk wiem ze prowizja ale zeby 3 razy mniej to jest smieszne
To nie jest śmieszne, to jest rzeczywistość, za MFy dostaje się maks. ileś golda za szt. niezależnie ile ktoś zapłacił. To nie jest błąd. Po drugie ten temat nie nie jest od tego rodzaju błędów.
trochę mój błąd, że tu trafiło, bo w formatce napisałem m. in. że temat dotyczy kupowania MFów co jest niezbyt precyzyjne
Dreamer, gdy wystawiasz punkty MF na targ masz opisane zasady:
czyli to nie jest błądZa każdy sprzedany punkt otrzymasz maksymalnie 71 500G , nawet jeśli wylicytowana cena będzie wyższa.
Co to ma być? Pytam, co to ma znaczyć? Tego wrogom nie można wybaczyć.
wysłałem wiadomość za 4 , 92 zł i mf nie ma czemu się tak dzieje kod dobrze na pewno wpisałem
Odśwież stronę może.