i tak zeszło za 54kk, wiec nie failWystawiłem 517mf za 1g. Zapomniałem o tym, że większość graczy nawet nie będzie mogła tego kupić bo limity
i tak zeszło za 54kk, wiec nie failWystawiłem 517mf za 1g. Zapomniałem o tym, że większość graczy nawet nie będzie mogła tego kupić bo limity
Nazwanie postaci głównej Nattat.
Wkurza mnie, jak widzę swoją nazwę.
To zmień
Załącznik 8249
Ostatnio edytowane przez Kim Chi ; 14-10-2018 o 14:15
Ten temat stał się czymś w stylu: "Dlaczego się nazwaliśmy tak, jak się nazwaliśmy"
Zrobiłem gem ataku lvl2. Zmarnowałem na to sporo żetów i minerałów, a one dają 6% nabite na *****. Chociaż może się przydadzą.
Kupiłem Astralny Diadem za 600k (chciałem go bardzo mieć), a dzień później ktoś go wystawił za 400k.
- - - - - - - - - -
Wystawiłem Itemek +1 na Licytacje za 1g. Potem zakończyłem aukcje i ktoś go dostał za 1g -,-.
- - - - - - - - - -
Sprzedałem dwa razy dwa gemy Aktywności***** w Eterni u tej Weroniki (Ta od miksturek). Mogłem je sprzedać na aukcji za 100k.
- - - - - - - - - -
Na KG biłem dwa razy Maga mając Profil na Woja. Który miał eq wymieszane na Woja i Maga.
Kupiłem na KG 5 Eliksirów.
- - - - - - - - - -
Biłem żółwia ze skryptem na Garude.
- - - - - - - - - -
Mając 40lv wydałem żetony na całe Wampirze eq. I połowe z niego sprzedałem za połowe mniejsze ceny.
Moją największą porażką było sprzedanie karty Brązowego Olbrzyma za 500k bodajże DziadkowiSamoZuo (taka była średnia) a potem się przyznał,że sprzedał ja za 2kk.
Za czasów Urkaden wydałem 60 MF na 50 Żółwich Skorup i 20 MF na Klątwę Umarlaka, czyli straciłem 66 i 22 MF na jakieś śmieci.
Podczas resa na 50 poziomie kliknąłem automatycznie i straciłem emef.
Moim błędem było kupienie Czarciej Różdżki. Której i tak nie chce kupić. Z jakieś 16 razy wystawiałem ją na targu na tydzień. Cene dawałem już do 200k ale nadal nikt nie kupował.
Ostatnio edytowane przez Hubiot ; 21-11-2016 o 23:02