W tym temacie prosimy o pomoc/udzielamy jej w przedziale levelowym 21-30.
W tym temacie prosimy o pomoc/udzielamy jej w przedziale levelowym 21-30.
Pytanie jak w temacie
mam 25 level a zaraz 26 i jestem wojownikiem,
moje statystyki to:
HP 71
MP 21
Atak 93
Obrona 29
Obrona magiczna 35
Szczęście 25
Szybkość 36
czy moglbym prosic o jakies wskazowki odnosnie co takiego w statystykach podciagnac a z czym przystopowac,
bede czekal na podpowiedz i licze na duza pomoc
pozrdawiam Kodiak
Wbijaj w Szybkośc, przekoksileś atak. na razei go zostaw. Wyrównaj obrony.
Bididididid!
ok, dzieki za wskazowki walne dyszke do szybkosci po wbiciu 26 levelu
ok, dzieki za wskazowki walne dyszke do szybkosci po wbiciu 26 levelu
a jesli chodzi o avatar to w jaki sposub sprawic aby byl widoczny w wiadomosciach na forum a nie tylko w profilu
Ostatnio edytowane przez Doktor Lewatywa ; 27-02-2014 o 21:02
Nie dubluj postów, a korzystaj z opcji edytuj
Do avatara trzeba mieć 10 punktów reputacji, a właśnie takie dublowanie postów to droga do łatwych minusów
Ziomeczku zalezy na co chcesz miec statystyki na auto no sppeda musisz miec sporo w bazie zawsze wiecej o 20-30 niz ataku ;p
Shadow Ex masz racje mi nie chodzi o PvP ale ogolnie
sory za dubel ale cofalem backslashem i tak jakos wyszlo, znam regulamin forum i siac boruty nie zamierzam,
takze mi chodzi ogolnie o konto a PvP to poprostu jeden z dwuch tematu a nie ma wyposrodkowanego tematu ktory by nawiazywal do rozwoju konta wzgledem gry oraz walk, bo mysle ze da sie to jakos wyposrodkowac aby konto bylo mocne w scenariuszu gry oraz w pojedynkach miedzy nami graczami
Witam, mam 28 lvl i chciałbym sie dowiedzieć czy moje staty są dobre, chyba przekoksiłem HP i MP a zamało w szczęście i atak ;<
HP 70
MP 35
Atak magiczny 86
Obrona 35
Obrona magiczna 35
Szczęście 25
Szybkość 54
generalnie to tak.. szczęście ładujesz kiedy musisz, nie powinieneś samemu w nie pakować
mp 30 by spokojnie starczyło, hp jest okej, chociaż też może się wahać 0-5 pkt na minus
można by też odjąć 10 od ataku magicznego
punkty co zostały przeznaczasz na szybkość, obronę i obronę magiczną (magiczną mniej)
Staty są dobre i spokojnie się je da odratować. MP/HP spoko, nie dodawaj w Szczeście.
Bididididid!
Mam zaraz 29 lvl. Mam dać po 5 w obrony? Czy w szybkość 10?
Szybkość
Witam mam 21 level wojownikiem i chce się dowiedzieć czy moje statystyki są dobre do PvP
HP 50
MP 15
Atak 60
Obrona 25
Obrona magiczna 20
Szczęście 35
Szybkość 65
do pvp warto mieć sporo hp, szczęścia i szybkości nie wiem czy są dobre do pvp ale pod fabułę są dobre C;