nie było mnie chyba z roku czasu
jaki jest teraz max lv? 60-70?
bo pamiętam że dawno temu jak jeszcze tu grałem to był max 50
ale to było bardzo, bardzo dawno temu
jest już eliar?
nie było mnie chyba z roku czasu
jaki jest teraz max lv? 60-70?
bo pamiętam że dawno temu jak jeszcze tu grałem to był max 50
ale to było bardzo, bardzo dawno temu
jest już eliar?
Ostatnio edytowane przez Chaossek ; 05-06-2013 o 01:50
tak jest już Eliar, max lv to 50
Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
hehe ale na serio jaki jest max lv
a z tym miastem to się pomyliłem chciałem zapytać o devos/nordie
Eliar, max 50lvl, huahuahua, przecież każdy wie, że wiesz, phi!
wracasz do gry ? Wróć, będzie funny.
Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
Wszyscy wiemy, że sobie robisz jaja, bo widać to po "ale to było bardzo, bardzo dawno temu" które ewidentnie jest pisane na siłe. Chyba, że naprawdę tak ci ciężko wejść w "szukaj", mimo iż to 3sek roboty.
Tym bardziej, że napisałeś, że klepiesz żółwie w innym temacie... Więc temat bez sensu.
Ostatnio edytowane przez Qwiker ; 05-06-2013 o 11:17
Pisał o rudym.Tym bardziej, że napisałeś, że klepiesz żółwie w innym temacie...
Lipiec 2012.bo ten ostatni kiedy był? chyba na wakacjach
Bididididid!
Twórca gry liczył na koniec świata więc do końca 2012 nic nie robił, stąd to opóźnienie
No nie taka masa, upek Eliar był w nocy jakoś, ja wbiłem dopiero przed południem na drugi dzień do wieczora zdążyłem wbić 49 lewel i pamiętam, że byłem w top 10 expa.