Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: Mfo3=porażka

NzerozeroBEK
    Konto usunięte

Kciuk w dół Mfo3=porażka

Tak mfo3 to porażka zobaczcie ostatnie zmiany nic nie wnoszą do gry panelu gm jeszcze nie ma grałem rok temu (coś długo go nie ma) WYSTĘPUJE BŁĄD W GRZE W RANKINGACH KIEDYŚ PISAŁEM DO TOMIEGO ALE ON SIĘ TYM NIE PRZEJMUJE (oczywiście temat zaraz zostanie zamknięty) ludzie grają sobie z multi kontami itd. GRACZE Z MULTI ---> czerpią z tego duże korzyści.

ADMINI proszę zróbcie coś pożytecznego dla nas .

A odpowiedzi na 7k likeów nawet nie dostaliśmy bo jak do adminów dochodzi że by stracili trochę forsy to czerwono się robi...

Jestem zwykłym przeciętnym graczem ale widzę że w grze nie dzieje się za dobrze pewnie niczego nie zmienię ale proszę o komentarze i wypowiadanie się na ten temat i tak zaraz zostanie zamknięty.

Użytkownik
    A mi się ostatnia zmiana podoba (chodzi o to że widać potworki na mapie), a co do bonusu za 7k like'ow to przecież po ostatnim bonusie admini chyba pisali, że następny bedzię za 8k like'ów

Użytkownik Avatar skarlet
    najpierw chcecie bon na 2xdrop i exp a potem płaczecie kiedy update. Ja tam wole żeby teraz nie było bonusu z okazji 7k like (no chyba że coś nowego ).

Potencjalny Nabywca
    Konto usunięte
    Darmowy reset przez tydzień bez limitu na 8k

Użytkownik Avatar abiT
    Gra jezt żałosna pozdrawiam.

Administrator
    Bonus FB zgodnie z wcześniejszą zapowiedzią będzie na 8k like'ów.

Uprawnienia