O takie coś. Najlepiej, żeby było widoczne na wszystkich mapach eventowych, ewentualnie tylko w Fabryce zabawek.
Tak
Nie
O takie coś. Najlepiej, żeby było widoczne na wszystkich mapach eventowych, ewentualnie tylko w Fabryce zabawek.
To offend a weak man, tell him the truth.
Takie urozmaicenia powinny być wszędzie. Drobne life quality zmiany o które nikt nie prosił a każdy potrzebuje.
Pozdrawiam Bonus do Dropa 100%
Jak najbardziej na tak,
czy nawet jeśli mniej roboty żeby to teraz wprowadzić, to takie info u wrednego żeby było.
No i ogólnie warto było by wprowadzić coś takiego na innych mapach np. ze zbieraniem (rozrzutki typu kobalt czy jajka ewentualnie w pakiecie premium)
Le tits now
dodałem ankietę, usunąłem posty na tak/nie, proszę zagłosować w ankiecie
Mogę dodać w formie zapytania u WG/na tablicy informacyjnej.
Generalnie na tak, w formie zapytania u WG
A jako widget, to byłaby fajna opcja do zapowiadanego pakietu premium![]()
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
Zakłądam, że z powodu ograniczeń technicznych lub czasowych (event już trwa, a taka zmiana zająć więcej niż chwilę) została zaproponowana taka opcja a nie inna.
Jeżeli miałoby być w formie tablicy to proponuję w fabryce zabawek, gdyż w Posiadłości Mikołaja i tak widać które drzwi zostały otwarte a które nie (inny kolor drzwi/strzałki). Można wykorzystać przy okazji do tego tablicę, która już jest na mapie (Fabryka Zabawek: Poziom górny, 18:3)
W fabryce też to się mija z celem, bo zagadanie do Gremlina już teraz daje „info” o tym, czy zrobiliśmy dzisiaj kluczyk (o drzwiach nie informuje coprawda). Wizualna zmiana w fabryce może i by robiła jakoś robotę, tak jak to jest ze strzałkami przy kalendarzu (można mu dać tabliczkę obok, świadczącą o otworzeniu drzwi w danym dniu czy coś takiego). Tak żeby nie musieć zagadywać gremlina.
W sumie skoro event trwa, to lepiej na przyszły rok dać dopracowane niż w tym takie na które i tak znając życie gracze będą marudzić, bynajmniej ja wychodzibłym z takiego założenia , a opcja przy ilości ubitych gremlinów taka jaką dał Absolute nie przeszkadzałaby wydaje mi się zbytnio![]()
Jesteśmy inni więc nie porównuj nas do nikogo
Informacja zostanie dodana przy czytaniu notatki w "fabryce: poziom górny" w formie:
Oczywiście dla postaci.Zdobyte klucze: 6
- za ortografię: 2
- za walkę: 3
- zakupione: 1
Liczba otwartych drzwi: 6
Lista otwartych drzwi: 1, 2, 3, 5, 7, 8
Info o kluczu "dzisiaj" będzie w prawym górnym rogu na tej samej mapie (ale będzie działać po zdobyciu kolejnego klucza z walki/ortografii)
Wejdzie do gry najprawdopodobniej jutro (właściwie to dziś wieczorem)