Zobacz wyniki ankiety: Jestem na:

Głosujących
28. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

28 100.00%
  • Nie

0 0%
Pokaż wyniki od 1 do 14 z 14

Temat: Informacja o odebraniu klucza i otwarciu drzwi

Użytkownik Avatar Absolute

Informacja o odebraniu klucza i otwarciu drzwi

Nazwa:  kluczdrzwi.png
Wyświetleń: 235
Rozmiar:  18.3 KB

O takie coś. Najlepiej, żeby było widoczne na wszystkich mapach eventowych, ewentualnie tylko w Fabryce zabawek.
    To offend a weak man, tell him the truth.

Użytkownik Avatar Cooliak
    Takie urozmaicenia powinny być wszędzie. Drobne life quality zmiany o które nikt nie prosił a każdy potrzebuje.
    Pozdrawiam Bonus do Dropa 100%

Jak najbardziej na tak,
    czy nawet jeśli mniej roboty żeby to teraz wprowadzić, to takie info u wrednego żeby było.

No i ogólnie warto było by wprowadzić coś takiego na innych mapach np. ze zbieraniem (rozrzutki typu kobalt czy jajka ewentualnie w pakiecie premium)
    Le tits now

Redaktor Naczelny Avatar Hubiot

ankieta

dodałem ankietę, usunąłem posty na tak/nie, proszę zagłosować w ankiecie

Cytat Napisał Luxferre Zobacz post
    kiedys juz bylo cos takiego w formie bodajze jakichs ciastek, ktore byly dawane w momencie odbioru prezentu za dany dzien. mozna bylo zobaczyc ile sie ich ma w plecaku, a po evencie znikaly.
    no ale skoro zostaly usuniete to widocznie komus sie nie podobala opcja prostego sprawdzenia, wiec pozostaje latac w kolko zeby sie upewnic
    Z tego co pamiętam to zostały one usunięte w momencie gdy dodano zmianę koloru drzwi/strzałki po odwiedzeniu drzwi z danego dnia.

Administrator
    Mogę dodać w formie zapytania u WG/na tablicy informacyjnej.

Generalnie na tak, w formie zapytania u WG
    A jako widget, to byłaby fajna opcja do zapowiadanego pakietu premium
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar GalaxyPL
    Cytat Napisał Tomi Zobacz post
    Dałoby radę zrobić tak, aby zapytanie dowolną postacią pokazywało stan wszystkich postaci na koncie? Po co biegać każdą z osobna :v

Cytat Napisał Nasciturus Zobacz post
    Generalnie na tak, w formie zapytania u WG
    A jako widget, to byłaby fajna opcja do zapowiadanego pakietu premium
    Tak, małe udoskonalenie, a zawsze coś więcej.

Użytkownik Avatar JeGGeRr
    Cytat Napisał Tomi Zobacz post
    Lepiej by to wyglądało jak by było to widoczne jak przy ilości ubitych dziennie gremlinów , przejrzyście na moje
    Jesteśmy inni więc nie porównuj nas do nikogo

Cytat Napisał JeGGeRr Zobacz post
    Lepiej by to wyglądało jak by było to widoczne jak przy ilości ubitych dziennie gremlinów , przejrzyście na moje
    Zakłądam, że z powodu ograniczeń technicznych lub czasowych (event już trwa, a taka zmiana zająć więcej niż chwilę) została zaproponowana taka opcja a nie inna.

Jeżeli miałoby być w formie tablicy to proponuję w fabryce zabawek, gdyż w Posiadłości Mikołaja i tak widać które drzwi zostały otwarte a które nie (inny kolor drzwi/strzałki). Można wykorzystać przy okazji do tego tablicę, która już jest na mapie (Fabryka Zabawek: Poziom górny, 18:3)

Cytat Napisał Hubiot Zobacz post
    Zakłądam, że z powodu ograniczeń technicznych lub czasowych (event już trwa, a taka zmiana zająć więcej niż chwilę) została zaproponowana taka opcja a nie inna.

Jeżeli miałoby być w formie tablicy to proponuję w fabryce zabawek, gdyż w Posiadłości Mikołaja i tak widać które drzwi zostały otwarte a które nie (inny kolor drzwi/strzałki). Można wykorzystać przy okazji do tego tablicę, która już jest na mapie (Fabryka Zabawek: Poziom górny, 18:3)
    W fabryce też to się mija z celem, bo zagadanie do Gremlina już teraz daje „info” o tym, czy zrobiliśmy dzisiaj kluczyk (o drzwiach nie informuje coprawda). Wizualna zmiana w fabryce może i by robiła jakoś robotę, tak jak to jest ze strzałkami przy kalendarzu (można mu dać tabliczkę obok, świadczącą o otworzeniu drzwi w danym dniu czy coś takiego). Tak żeby nie musieć zagadywać gremlina.

Użytkownik Avatar JeGGeRr
    Cytat Napisał Hubiot Zobacz post

W sumie skoro event trwa, to lepiej na przyszły rok dać dopracowane niż w tym takie na które i tak znając życie gracze będą marudzić, bynajmniej ja wychodzibłym z takiego założenia , a opcja przy ilości ubitych gremlinów taka jaką dał Absolute nie przeszkadzałaby wydaje mi się zbytnio
    Jesteśmy inni więc nie porównuj nas do nikogo

Użytkownik
    Cytat Napisał GalaxyPL Zobacz post
    Dałoby radę zrobić tak, aby zapytanie dowolną postacią pokazywało stan wszystkich postaci na koncie? Po co biegać każdą z osobna :v
    No taka tablica jak jest przy dziennych by była spoko. Statystyka odebranych kluczy i statystyka otwartych drzwi per postać i per konto.
    Pozdrawiam Kaidana, Kamillo, Antheriona, Dovavkhiniego, Saturas.

Administrator
    Informacja zostanie dodana przy czytaniu notatki w "fabryce: poziom górny" w formie:

Zdobyte klucze: 6
    - za ortografię: 2
    - za walkę: 3
    - zakupione: 1

Liczba otwartych drzwi: 6
    Lista otwartych drzwi: 1, 2, 3, 5, 7, 8
    Oczywiście dla postaci.

Info o kluczu "dzisiaj" będzie w prawym górnym rogu na tej samej mapie (ale będzie działać po zdobyciu kolejnego klucza z walki/ortografii)

Wejdzie do gry najprawdopodobniej jutro (właściwie to dziś wieczorem)

Uprawnienia