Z necrona dropilo tylko czarcie i poza szkatą nic ciekawego, dlatego było na niego mało chętnych, mimo ciekawej walki i możliwości bicia full auto.
Do Amy w Devos to żaden global nie ma i (pewnie) nigdy nie będzie miał podjazdu. Nie dość, że w goldzie oddawała za osłonę nawet z pierkiem specjalisty + gemy V2 z Amy oraz że szkatułek. Możliwość szybkiego wbijania gemów oraz są wyklęte do którego można było wtapiać gemy i zrobić coś lepszego niż unikat, np. zbrojka. A ze złotej szkatułki to wypadało +8.
Co do wenda to po zmianach chociaż jest pewny gold + dodatek w postaci wilczego eq, a niego nie trzeba nic używać jak się pomyśli z buildem.
Koszty są różne w zależności od roli w czasie walki. Osoby wspierające używają nieproporcjonalnie więcej zasobów do zysków jakie oferuje potworek. Użycie osłonek, regenerek, skup i mob w zamian za 8k to dla ciebie opłacalny deal?
Nawet jak w te 100 walk dropnie jakiś unikat warty 500k to nie wiem czy to się zwróci, a 100 walk licząc po 3 dziennie (co i tak jest dużo) trwa miesiąc. A w miesiąc wywalę 10k eny i mam czysty zysk i więcej unikatów niż z tej Izy, nie dopłacając do tego wydawaniem mikstur specjalnych + nie tracę czasu by szukać, wołać ludzi co zajmuje 10 minut (o ile jest z kim bić) i sama walka trwa kolejne 20. Więc mówienie o statystycznej opłacalności, jest bez sensu, ja chcę czuć że mi się to zwraca, a nie czytać czyjegoś excela że teoretycznie mogę wyjść + pod warunkiem że dropie jakiś unikat na 100lvl, którego z wymiany zdobył bym 4 razy szybciej.
Nadal zapominasz że kłamiesz
Jak już aż tak głęboko wchodzić w opłacalność to już najlepiej do pracy iść i MFy wpłacać niż tracić czas na grindowanie max 100k dziennie. Same plusy wspieracie grę i jest to bardziej opłacalne!!!
Pozdrawiam Bonus do Dropa 100%
Jak sie nie oplaca to nie bijcie pozdrawiam
Przepraszam że zakłócam Pana spokój ale od trzech tygodni ciągle mi dokuczają te same osoby takie jak:
Eresmel,Elrond Undómiel, Dark, Azekami, Harrious, Fusia
Czuję się prześladowany i gra mi się bardzo nieprzyjemnie, po nieudanych rozmowach z tymi graczami jestem zmuszony prosić Pana o interwecję.
No i +1 ja bije bo liczę na farta pozdro
Godzine czekania na upominek żeby dostać rune lub odno 1 opłacalne co do czasu oczekiwania na globala xd
Najbardziej neutralny gracz w MFO3. Zero konfliktu tylko 4fun.
Mordko ty mój ewenemencie forumowy wyjaśnie ci najprościej jak się da. Kiedyś se dodali eventy i ludzie mieli wow eventy kolekcjonerki nowe omg i wszystko było cholernie drogie a teraz jako że od dekady oprócz głupiego losowania nie zmieniono nic no to nie dziwota że już powoli się to nie opłaca. A tak jeszcze prościej mam na myśli to że liczba kart niestosunkowo rośnie szybciej niż liczba graczy chętnych ją kupić.