Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 76 do 79 z 79

Temat: Halloween 2025

Użytkownik
    Bo robiłeś to dzisiaj gdzie ludzie sadzili i kazali zbierać, w środku eventu wątpię żeby ci się tak udało

Użytkownik
    Cytat Napisał Dark Warriors Zobacz post
    Bo robiłeś to dzisiaj gdzie ludzie sadzili i kazali zbierać, w środku eventu wątpię żeby ci się tak udało
    Nazwa:  IMG_20251112_163139.jpg
Wyświetleń: 93
Rozmiar:  297.6 KB
    Ja kradłem dynie z początku eventu i takie statystyki osiągnąłem.Dziś 1 dynie oddałem bo nie była już mi potrzebna, i w trakcie eventu na prośbe 1 osoby oddałem 1 dynie. Gdyby nie blokada,które w pewnym momencie występują to myśle,że kolejne kilka sztuk bym zebrał

Użytkownik Avatar musaraj
    Statystyki dla nerdów

Uważam, że dynie są ok, natomiast pielęgnacje nie są warte zachodu i pielęgnować warto tylko swoje dynie, aż się dobije do 400. średnio 25 żetonów i 1/3 niespodzianki to nie jest zbyt dobry przelicznik za 100 energii bez dropu exp/ap. Obecnie z Kryształami Esencji mamy na zawołanie przelicznik 100 żetów/100 eny i to poza eventem.

Event miał jednak jedną bardzo opłacalną rzecz - loterię żetonową. Zużyłem łącznie jakieś 100 losów na postaciach 20/28/53 lv. Nie zliczyłem tego dokładnie, ale trafiłem kilka highlightów - Gem Szybkości 2, Uzdrowienie, Poświęcenie, 3 unikaty na 65 lv, Napój Energetyczny i Złoty Pył. Na przyszłość proponuję wprowadzenie minimalnego lv wymaganego do trafienia nagród premium (65 lub 80), bo Złoty Pył za 30 żetonów to trochę zbyt opłacalny biznes.

- - - - - - - - - -

Aha, zapomniałem dopisać jeszcze komentarz do zmian w tym roku.

Osiągnięcia bardzo fajne. Podoba mi się QoL tego, że jak mam osiągnięcie "Mistrz Halloween" to nie muszę potem 5x sprawdzać czy na pewno odebrałem wszystkie bonusy.
    Poprawy do respu Dyniogłowych niesamowicie uprzyjemniły ich bicie. Zbilem ich 3 tysiące i nawet tego nie odczułem, gdzie normalnie czekanie na ich resp powodowało coroczną frustrację. <3 Tomi

I jeszcze jedna myśl. Eventy trochę zabijają hype w tej grze. I tak mała społeczność dzieli się na tych, którzy eventy robią i tych którzy nie robią. Ci, którzy nie robią eventów mają dramatycznie małą pulę ludzi do wymian i zaczynają odpuszczać grę, skoro nie ma z kim grać. Trochę to zauważyłem po wakacjach, i czuję że teraz zauważę to jeszcze mocniej. Zachęcam administrację do rzucenia okiem czy moje odczucie ma pokrycie w danych z logowań.
    Ostatnio edytowane przez musaraj ; 13-11-2025 o 01:20

Tester
    Cytat Napisał Luxferre Zobacz post
    z niespodzianek też nic super nie wypadło, a miałem ich prawdopodobnie około 50 - nie wiem, nie liczyłem. kolekcjonerki za ten rok, w tym jedna zapasowa, kilka wcześniejszych i kilka sztuk słodyczy z poprzednich lat, a poza tym tylko niewielkie ilości złota/żetonów, gemy i mikstury.
    Bo nie opłaca się ich otwierać, jedyna "wartość" w tym to zastrzyk dopaminy. Jakbyś sprzedał te wszystkie niespodzianki osobom, które za niego zapłacą (a przez większość eventu chodziły po 450-500k) to byś miał z 20-25kk z ich sprzedaży.

Uprawnienia